druk weekje

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Weer een week voorbij, er zaten zo,n 15 gasten in de appartementen.Veel kinderen dus best rumoerig.
Jannick was bij de directrice gaan praten en kon dus afgelopen week gewoon werken. De afgelopen dagen had hij steeds privelessen aan dezelfde 2 personen. Hij kan gaan en staan waar hij wil. Tussen de middag betalen ze ook zijn eten voor hem dus hij heeft het niet slecht. op de dagen dat hij training had ging hij een half uur eerder trainen en ging dan ook een half uur eerder weg van de training.Het ziet ernaar uit dat hij volgende week ook nog lessen kan geven.Tot zijn verbazing trof hij ook Mark Waldhuber bij Fit en Fun, geeft daar ook les. Hij gaat in ieder geval Jannick voorlopig schiettraining geven, zolang Jannick nog niet definitief naar de Biatlon overgestapt is. Er is hier bij de biatlon in Oostenrijk een heel nest Waldhubers.
Vrijdag kwam Jorran weer aan. Hij was meegereden met Trees en haar man.
Er zijn al veel Nederlanders aangekomen.
Jan heeft gisteren en vandaag weer bij Heimat gewerkt. Ik had dus veel werk alleen in de appartementen. Vandaag het laatste stukje gedaan. Alleen de was is nog niet helemaal klaar.
Ik heb nog wat foto's bij voorgaande stukjes gezet






Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.