ziek

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Dinsdag
Ik was al naar de huisarts geweest voor mijn benauwdheid en ik heb gelijk antibiotica gekregen. Het zit nog al heftig in mijn luchtwegen.
Voel me ook niet lekker.Door de benauwdheid is ook mijn bloeddruk gelijk gestegen naar 140.

Woensdag
Nog steeds hondsziek.
Jannick moest op het gemeentehuis dingen halen en ook daar zijn veel zieken dus hij had nog niet alles waar hij voor ging.

Donderdag
Het sneeuwt de hele week al maar vannacht was het heel erg en nu nog steeds. Ik wilde eigenlijk me laten afzetten bij Marjolein en samen met haar op de skies naar ons gaan maar het sneeuwt zo hard dat er geen door komen aan is en er geen loipen te lopen zijn. Dus we gaan haar wel halen maar niet op de skies terug.
Ik voel me in ieder geval weer een stuk beter. Gaan dan wel Jannick uit school halen want die was vandaag weer voor het eerst naar school.Hij is ook al weer aardig opgeknapt maar nog niet helemaal. Gisteren waren de clubkampioenschappen maar van de huisarts mocht hij niet deelnemen en moet hij goed rusten als hij volgende week naar de ÖM in Obertilliach wil. Marjolein ging vanmorgen studeren.
Ik vertrek morgen naar Nederland en Marjolein vertrekt zondag.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

29 maart 2009 12:17 | Door: Jeannette Barentsen-Geelhoed Welke weg rijden jullie naar Nederland ? Mag ik een keer meerijden ?

molenaar.ruesink 2017-09-21 16:00:24

31 maart 2009 12:19 | Door: ineke haha, denk jij dat dat toeristen probleem alleen in Ramsau is??? Er wordt door de gastronomie erg veel geklaagd over de Tourismusverbanden. En vaak terecht!!! Ze hebben nog steeds niet door dat veel gasten gewoon noodzakelijk is. Blijft een moeilijk probleem!! En allemaal ALLEEN alles uitvinden en vooral NIET samen werken. Zuchtzucht.... Gezellige dagen in NL. gr Ineke

molenaar.ruesink 2017-09-21 16:00:47

7 april 2009 08:03 | Door: inekevoorjaar ver te zoeken ?? Je kunt deze kop nu eindelijk weghalen!!! Alhoewel, het is geen voorjaar, het is al bijna zomer, haha.

molenaar.ruesink 2017-09-21 16:01:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.