Neem nu eerst 4 weekjes training

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Zondag 20 december.
Vorig weekend gingen mijn Alpen Cup wedstrijden in Obertilliach ook niet lekker. Ik heb daarna met het Steirisch Team in het Leistungssportzentrum getraind en Mark zei me dat ik genoeg kracht heb maar te weinig conditionele kracht.
Ik had me toch al voorgenomen om de komende weken geen rennen te doen maar alleen te gaan trainen want ik heb nu geen school meer.
Ik hoop dat mijn schoolcijfers voldoende zijn want ook daar heb ik hard aan gewerkt. Het vervelende is dat je dan niet hoort wat je cijfer is dus ik kan een goed gevoel hebben en er helemaal naast zitten.
Ook ben je hiervoor je cijfer wel eens te veel afhankelijk van een leraar.
Ik heb gisteren de hele dag Rode Kruid dienst gehad , eerst in Ramsau bij de World Cup Noordse Combinatie en daarna in Schladming bij het ORF evenement "Das Rennen". Ik ben dan voor de dienst eerst gaan hardlopen want ik moet nu wel wat training doen. Vanmorgen gaan langlaufen en dan daarna werkoverleg bij een hapje eten met Reini. Want ook bij Fit en Fun gaat het seizoen los.
Reini heeft nu ook laser biathlon.
Uiteraard mag ik die lessen gaan doen.
Kom ik langs Sport Steiner zie ik me zelf op een reuze poster van Löfler afgebeeld. Het is dus niet bij een fotootje voor het magazin gebleven maar er zijn nu posters van mij in omloop.
Dat geeft me een goede onderhandelingspositie voor komende fotoshootings.Het was ze bij Steiner niet opgevallen dat ik het ben.
Straks nog wat lopen en is mijn weekend weer voorbij. Jannick

Zondag
De dag begint met stralende zon maar er is nog steeds zo,n 8 graden vorst. Er waren vannacht plaatsen waar het zelfs min23 geworden is. Jannick is vanmorgen gaan langlaufen maar moest op tijd terug zijn omdat hij om 12 uur met Reini bij Matschner gaat eten en werkbespreking heeft. Dan gaat hij vanmiddag nog een keer trainen.
Wij hebben opruiming gehouden want bij ons was ook het een en ander blijven liggen.
Het seizoen is los gegaan dus dat zal nog wel vaker voorkomen.
Jan moest vanmorgen de gasten helpen met starten want die kwamen niet weg. Het is ook wel erg koud ’s nachts.
Vandaag de laatste dag van de World Cup noordse combinatie in Ramsau. In de winter val je hier in de omgeving van het ene evenement in het andere.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

21 december 2009 05:27 | Door: Tante Christina Jannick, Wij wensen Jullie Hele Mooie en Gezellige Kerstdagen toe,en een super gezond vredig en sportief Nieuwjaar. Helaas hebben we jullie nieuwe adressen nog niet,anders hadden we een Hollandse Kerstkaart kunnen sturen,stuur even jullie nw.adressen door wil je dat voor me doen? Heel veel succes bij je volgende trainingen,want ik weet dat je je uiterste best doet. Heel veel liefs, Ome Ruud,Tante Christina,Cherique en Robbert,en Scarlett

molenaar.ruesink 2017-09-18 21:43:32

21 december 2009 05:37 | Door: Christina Lieve Nicolette en Jan, Wij wensen jullie Hele gezellige en mooie Kerstdagen toe,en een super gezond en vrolijker Nieuwjaar,helaas hebben we jullie nw. adressen nog niet,anders had ik een speciaale Hollandse Kerstkaart naar je op kunnen sturen,zoals we gewent zijn. Hier heeft het sinds gisteren heel hard gesneeuwd,er ligt nu al bij ons 40 cm,en in gelderland al dik 70cm. iedereen heeft het nu op de heupen,om te langlauven in de duinen,of langs het strand,echt een raar gezicht. Liefs en groetjes uit Holland, Ruud,Christina,Cherique en Robbert,en Scarlett

molenaar.ruesink 2017-09-23 20:37:31

24 december 2009 14:43 | Door: Annemarieke Fijne kerstavond!!!

molenaar.ruesink 2017-09-23 20:37:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.