Prietpraat

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

24 november
Randy gefeliciteerd met je verjaardag .Ben je ook nog naar de verjaardag van oma Schwidder geweest? Hoe gaat het met haar kan ze wennen in het bejaardenhuis? Hoe lopen de voorbereidingen voor jullie huwelijk? Al een fotograaf gevonden?? Valt niet mee al dat geregel (alleen de kosten al).

Vanmorgen weer naar de fysio en Jan kon gelijk even eten langs Jannick brengen die uit de nachtdienst gelijk naar school gaat. Ook nog een lange dag omdat hij schoolgym heeft.
Ik had zijn ontbijt al meegegeven maar hij heeft ook middageten nodig.

Had Jannick toch geen lange dag want hij was om 11.20 al vrij. Wij hem opgehaald en doorgereden naar Gröbming omdat we de 2e griepprik moesten halen . Komen we daar is het over 3 weken. Ze weten af en toe ook zelf niet waar ze mee bezig zijn. Dus weer helemaal terug maar Ramsau. Jannick was wel blij want die had geen rustige nachtdienst gehad.
Ze waren eruit gebeld door een Rus die wilde dat ze zijn dochtertje naar het ziekenhuis brachten, ze had alleen oorontsteking en dat had ze al de hele dag maar hij maakt flink stamppij en wilde geen papieren invullen en alles contant betalen dan maakte hij veel stamppij op het ziekenhuis en gooide geld op tafel met en nu gelijk helpen. Terwijl het personeel had gezegd dat de arts onderweg was.
Daarna voor ze klaar waren moesten ze al weer eruit voor een verdacht op zwijnengriep. Dus moesten ze pakken aan en daarna veel werk aan alles schoonmaken.
Dus we hebben gelijk middag gegeten en daarna kon Jannick een poos gaan slapen.
Jan weer naar zijn werk en ik ook een tukje gedaan want ik had heel slecht geslapen. Het lijkt wel als Jannick de hele nacht in touw is , ik er wat van mee krijg.
Straks na het slapen gaat Jannick lopen, want de gletsjer is nog steeds dicht door het slechte weer en sneeuw hebben we niet. Hier regende het eigenlijk vanmorgen en werd het weer redelijk alleen waaide het nogal.

Danielle leuk al wat van je te horen en hopelijk had je een rustigere dienst dan Jannick.
Is jouw Dienststelle op Hohentauern?? Voelt het anders om nu als gediplomeerde aan het werk te zijn. Jannick vindt van wel .
En ja het gemak van deze site is ook het gebruik. Zonder veel kennis ziet het er toch leuk uit en kan je iedereen op de hoogte houden. Het gebruik kost niets alleen als je foto,s of filmpjes erop wil zetten betaal je voor het aantal dat je erop wil zetten. Ik laat ook alles in boekvorm drukken met foto,s en al. Leuk voor later en je hoeft niet apart meer foto,s af te drukken. Jannick heeft ook zo,n site www.jannickmolenaar.waarbenjij.nu waar je alles lezen kan.
Het zal wel tot het voorjaar duren voor we weer eens in de buurt van Hohentauern komen maar dan komen we zeker voorbij.


Haje
Vergeet je het boek Duin messias niet voor me mee te nemen en Jannicks fleecevoering??



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.