ZON

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen voor mijn doen laat wakker dus Sabrina kwam eigenlijk al gelijk. Dan gaat de deurbel en nog een keer. Dus ik eruit en daar staat Ingrid voor de deur. Ze zegt ik kan mijn sleutel niet vinden en ik de deur was niet op slot. Uhhhhhhh ik kreeg de deur niet open. Dus lachen en dan aan de koffie. Daarna douchen en ontbijten.
Maar wat het allermooiste begin van de dag was ?? Ik zag de zon en gelijk om 8 uur was het al 10 graden en ik zie een blauwe lucht. Ik kan mijn geluk niet op en de katten ook niet want de deur mocht gelijk open.
Gisteravond vol gehouden om tot het einde naar het songfestival te kijken en het was beter dan afgelopen maandag. Nederland is door en Oostenrijk eruit. Ik had Paenda ook geen kans gegeven het was niet echt iets voor het songfestival. Ze stond daar zo verloren zonder show en het werd zeer rumoerig in de zaal.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.