Van alles en nog wat

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen lekker uitgeslapen en om 8 wakker en tot 9 tv gekeken. Dan liep ik in mijn bloodje net van de badkamer naar de slaapkamer kruiste mijn weg Meli die met Sabrina binnen kwam. Hoi gezegd en ik kom eraan. Jannick zei haar later doe maar net of we hier in een grote sauna zijn. Koffie drinken met elkaar en Theresa was beneden met haar Teams en school. Meli zei me ik heb wel een koffieapparaat maar de kapsels staan nog in Singsdorf. Dan gingen ze weer want Meli ging Theresa met haar huiswerk helpen. Ik ben een grote bak met muziekcassettes gaan uitzoeken. Heel veel Benjamin Blümchen en daar houdt Sabrina absoluut niet van en ze heeft toch haar Tonibox. Theresa heeft in haar radio ook nog afspeel voor cassettes en die heeft gezegd welke ze niet meer wil en welke wel. Dan de meuk die weg kon in de tas met videocassettes gedaan voor de Caritas. Ik heb Meli gezegd dat als ze niet wil dat ik iets doe dat ze het moet zeggen maar ze is juist blij met de hulp . Ik weet precies hoe de kinderkamer en de kasten waren , wat waar enz. Ik zie in een speelgoedbak van Sabrina de zwemkurken. En ik haalde het eruit en zei tegen Meli dat ik die wel op de zolder bij alle zwemspeelgoed zou doen. Dan kijk ik verder in die bak en haal er wat speelgoed uit vind ik onderin de turnkleren van Theresa en haar turnschoenen. Theresa huh wat doet dat daarin? Dus die heeft datr bij haar spullen neergelegd. Ik had gisteravond haar werkblad al geprint dus ze kon zo aan de gang. Ik douchen en aankleden, dan eten koken een grote pan TjapTjoy met kip en rijst. Mijn laatste kroepoek gebakken.
Ik had Jannick gebeld en hij dacht 13 uur thuis te zijn dus ik zei hem dan eten we gezamelijk om 13 uur. We wilden net allemaal aan tafel en toen belde Ingrid over iets en bleek Astrid Theresa mee te nemen om te skien. Dus Theresa , ik en Jannick rennend naar beneden , haar skispullen gezocht en zij zich aankleden, ik snel een boterham gesmeerd want ze kan niet met lege maag die moest ze dan maar in de auto opeten. Ik ondertussen de deur open gemaakt want Astrid was er al dan alvast de skies en stokken aangegeven en Theresa kwam er ook aan. Dit was even communicatie stoornissen maar het was gelukt . Dan wij aan tafel om te eten. Na het eten wilde Jannick koffie en dan ging iedereen nadat Jannick aan mij vroeg heb je boodschappen nodig. Hij moest ook naar de ÖMTC dus ja ik wilde mee, Jan bleef thuis en ik zijn autopapieren meegenomen. Dus hij heeft ook weer een digitaal vignet voor een jaar. Bij de ÖMTC moesten we wachten tot een monteur vrij was want Jannick had een Begutachtung nodig voor de verzekering. Ondertussen was er een vrachtwagen met opgeladen auto en lege aanhanger het veld naast de ÖMTC opgereden waar een 20 cm sneeuw lag en na een meter of 10 muurvast met rollende wielen maar geen vooruitgang. Dus we werden wel bezig gehouden met al zijn zinloze pogingen. Jannick had steenslag opgelopen en een afspraak voor donderdag om zijn ruit te repareren. Ze hebben er plakkers opgedaan want 3 waren diep. Dan naar de Lidl en Sabrina mochtr ook mee en ze loopt dan van de auto naar de winkel en mocht in het karretje zitten. Dan naar de Müller en Sabrina mocht lopen, dat deed ze Oma heeft versleten voeten van het heen en weer en alle gangpaden meerdere malen gedaan. We kwamen daar Meli´s moeder tegen en Sabrina liep gelijk op haar toe. Ze was al een keer daar thuis. Waren we bij het speelgoed al een keer voorbij de Peppa dingen gekomen en ze had gekeken en verder niets. In eens rende ze terug snapte zich een Peppa beker en nam die mee. Van Papa mocht ze hem houden. Na de inkopen naar de Renault garage. We hebben de afgelopen jaren 12 auto s gekocht maar deze Renault komt van een andere Renault dealer, Er zouden papieren daar zijn en hij had een sleutel gekregen die daar geprogrammeerd moest worden van de Renault uit. (garantie) Maar ze weigerde om het te doen wel tegen betaling van 100 Euro., Hoe komen je klanten niet meer terug. Jannick zei ik bel de dealer wel en rij dan maar naar Weiz. Ondertussen was het 5 uur en op de telefoon van Jannick zag ik dat Theresa was thuis gekomen. Even later waren wij ook thuis, Nog even bij ons gezeten want Theresa was aan het warm eten. Ze werd op haar eigen telefoon door Ingrid gebeld om te vragen hoe het skien was gegaan. Ze vertelde geen enkele keer bang geweest en geen enkele keer gevallen en plezier gehad. Dan ging de familie weer. Nog een was van hen in de droger en die haal ik dan straks wel eruit.
Nog een was van mezelf aangezet en die kan dan straks nog wel in de droger.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.