Sabrina eerste keer op skies

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen had ik de tafel gedekt en ik hoorde ze beneden dus ik loop naar beneden en zie allemaal in ski kleding. Helemaal vergeten dus ik snel skikleding aan en broodje in de hand. Jan gevraagd om alles op te ruimen. In Ramsau aangekomen en bij het verdelen in groepen was het weer Theresa die bij de kleintjes werd ingedeeld. Dus ik zei er wat van en kreeg zoiets van oh boven worden ze weer ingedeeld. Dus gewacht tot we Theresa in een afdaling zagen en ze was in haar eigen groepje met Leni en Paula. Ze is niet de beste maar ook niet de slechtste. Dan gingen Jannick en Meli met Sabrina op skies proberen. Dat was best lachen.
Ik begrijp de meerwaarde niet van 4 sessels en dan een gondel. in een gondel gaan er 10 en op de Sessel gaan er 6. Ja dat zijn er een paar meer. Alles nieuw.
Tegen 11 waren we het zat en gingen we chocolade drinken. Meli en ik met een Schuss (rum). Dan om half 12 even van het balkon geroepen dat ze in de Stafl boven moest komen. Ik had haar geld gegeven en ze kwam met iemand van de bediening boven en haar chocolademelk. Dan weer naar huis. Een glaasje port vooraf en de wijn van gisteren daarna.Ik had als voorgerecht Spaanse tapas. Verschillende worstjes en spiesjes warm, verschillende kaas koud. We dronken eerst een port. Daarna de witte wijn van gisteren. Het hoofdgerecht was rosbief met pepersaus, aardappel/kaasgratin, stoofpeertjes, sperciboontjes in spek gerold, Dan zijn we pakjes gaan openmaken.
Ik heb ons cadeau aan Sabrina er tussenuit gehaald. IK had aan de kerstboom van de gemeente een lijst van Steifftonies opgeschreven, Dat waren alle behalve 1 het lam die ik had gekocht. Je voelt hem al die kreeg ze dus. Nu was mijn hoofd nogal in de war toen ik hals over de kop naar Nederland reisde en ik heb alles wat ik niet nodig had uit mijn tas gehaald. Ik heb geen idee wat ik met de bon gedaan heb. Ga morgen toch proberen te ruilen.
Het uitpakken een groot succes en Sabrina heeft van Meli en Jannick een VTech speelconsole gekregen. Ze moet daar bij 2 handen gebruiken dus het is vooral bedoeld om haar te stimuöierem. Oefenen en nogmaals oefenen. Therese heeft zowel van ons als van Jannick en Meli Lego Minekraft gekregen. Ik heb het ijstoetje geserveerd .
Ik ben verwend met een doos van Rituals.
Ik heb een impressie van Sabrina eerste keer op skies.
https://youtube.com/shorts/seKdTTu21d
https://youtube.com/shorts/UYAWMITwAX
https://youtube.com/shorts/bXtnwNay6qY
https://youtube.com/shorts/VIiqjZiwVAQ
https://youtube.com/shorts/8fD5Z4sUsYk
https://youtube.com/shorts/V1MD2kUtwMk
https://youtube.com/shorts/8qy5U38fkYU
https://youtube.com/shorts/ShA1MD0-4rI


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Geweldig!!! Wat heeft ze een plezier!

Annemarieke 2022-12-26 20:37:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.