deel juli maand

Nederland, Beuningen

7 juli
Jannick is vandaag 6 maanden, heeft 1 tand onder en de 2e op komst. Hij kan zitten en je kan al woordjes zeggen. Mama, eten, zitten en Andy zeggen met het laatste bedoel hij Randy. Hij is gek op ijsjes in alle soorten en maken. Hij lust alles. Hij houdt niet van melk, vruchtensap of water uit een flesje maar hapte gretig in een glas met bier op de camping. Hij begon te huilen toen ze het wegnamen. Hij is lief en goedlachs. Dol op fietsen, huilt niet meer in het autostoeltje en slaapt ook ergens anders dan in zijn eigen bed.
Hij trekt zich op naar staan en kan aan de hand een paar stapjes doen. In het loopstoeltje loopt hij alle kanten op. De planten zijn dan niet meer veilig.Hij hobbelt loeihard op zijn hobbelpaard, speelt met zijn active center en dol op zijn knuffelbeesten. Stopt alles in zijn mond en kauwt overal op. Nog steeds dol op borstvoeding maar wil daarnaast wel warme prak, fruithapje of brood.
14 juli
Jannick heeft nu 2 tanden onder.
16 juli
Naar Dian in Beuningen geweest. Het was lekker gezellig in Nijmegen met de 4 daagse. Een T shirt van de 4 daagse voor Jannick gekocht. Hij heeft nu L.A Gear schoenen in zwart wit erg stoer en durf de prijs niet te zeggen.
21 juli
We gingen met de camping (voor Anker) naar de Efteling. Jannick vond het allemaal prachtig vooral de doedingen. Het sprookjesbos vond hij nog niets. Maar het dorp van Laaf weer wel.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.