Zomerdagen

Oostenrijk, Kleinsölk

11 augustus

Annemarieke ik heb geen idee of het Zonnedauw is. Het zijn piepkleine plantjes en je moet het echt weten anders vind je ze niet.

Een prachtige warme zonnige dag, gebruik van gemaakt om de was te doen en alles buiten gehangen.
Jan was al vroeg weg want behalve dat hij moest werken moest onze auto naar de garage voor een beurt.
Jan was op tijd terug voor het middageten , Jannick was naar Ramsau. Hij heeft voor Reini gewerkt en was bij de huisarts in Ramsau. Hij mag voorlopig niet bij de Mac werken verder mag hij alles doen. Zijn darmen zijn niet in orde en hij heeft medicijnen gekregen. Morgenochtend moet hij zijn ontlasting brengen want het wordt onderzocht op bacteriën. Tot vast staat dat het niet schadelijk is mag hij dus niet bij de Mcd werken. Ook heeft hij er niet veel zin meer in want na weer een maand werken heeft hij weer te weinig geld gekregen en nog steeds een achterstallig deel niet.

OUPS
Loslassen bedeutet nicht etwas wegzuwerfen oder vor etwas davon zu laufen. Sei DANKBAR für ALLE Erfahrungen, die Du in Deinem Leben gemacht hast – auch für die schmerzhaften. Das ist nicht immer einfach, doch nur so kannst Du Dich liebevoll davon lösen und Raum für Neues in Deinem Leben schaffen

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.