Weer een hete dag voorbij

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 4 uur wakker , vanaf dat moment lieten de katten mij niet meer met rust. Dan om half 6 maar de tv aangemaakt en om 7 ging de wekker. Ik zeg tegen Jan je kan gaan douchen want ik doe het pas als ik terug kom. Nou nee hij wachtte wel maar hij stond wel op. Dan zegt hij tegen 8 ik ga alvast de auto uitpakken en weg was hij.
Dus hij had gewoon geen idee van de tijd.Komt hij na enige tijd terug met zijn jas nog aan en ik vraag hem hoe laat denk je dat ik weg moet? We vertrekken altijd kwart voor 9 dan ben ik op tijd. Dan bij Christine naar binnen was er niemand dus maar gewoon mijn gang gegaan en wat later kwam ze thuis. Haar man was wel ergens in huis. Ik rook zijn sigarenrook. Het eerste wat Christine vroeg heb je een foto? En ja daar had ik al op gerekend. Dan kwart voor 11 de papieren van mei en juni gedaan en snel weg en zowaar Jan was er. Ik had hem gezegd om op tijd te zijn want de Holland Snack Expres zou komen. Thuis gekomen snel een douche want ik was doorweekt. Het was zo klam en heet. Net helemaal klaar was Jan van de HSE er. Even met elkaar gesproken en ze hadden dus ook geleverd aan de ambassade voor het bezoek van het koningshuis. Dan eerst beneden plaats gemaakt in de vrieskist voor alle dozen voor Jannick en vriendenkring. Dan mijn deel naar boven gezeuld en Jan gevraagd om het laatste beneden te halen. Eerst de diepvries weg geborgen dan mijn gewone boodschappen.
Tijd om het middageten te maken en samen met Jan gegeten. Zo even aan de wandel want ik heb postzegels nodig.
De wandeling was heet en blij dat we weer terug waren.De afgelopen jaren is er elk jaar wel ergens een grote natuurramp. Dit keer was het in Kärnten in Ariach en Treffen. Er is 1 man omgekomen. Elk jaar heb je het toch in je achterhoofd want als je het al meegemaakt hebt gaat dat niet meer weg. De zomer is nog maar net begonnen dus we kunnen het nog altijd verwachten. In de avond kwam Jannick diepvries halen voor vrienden want niet alles kon in de grote kist beneden. Ik ben ondertussen een soort servicepunt voor de Holland Snack Express. We moeten altijd ruimte hebben voor onze eigen spullen maar ook voor de vriendenkring want je kan het geen paar uur zo laten staan.

Manfred gefeliciteerd met je verjaardag vandaag



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.