Toch weer mooi weer

Oostenrijk, Kleinsölk

Zaterdag 16 juni
Was het gisterochtend nog plensbuien , rondom 12 uur sloeg het weer om en werd het droog en af en toe zon en warmer. Jan is gisteravond nog tot heel laat bezig geweest met Hannes om zijn catering wagen te repareren. Hij gaat over 3 weken weer 3 weken ergens in Burgenland staan bij de film. Hij rijdt zijn wagen alleen nog maar , dus alleen verhuur met chauffeur. Verdiend zeer goed.
Maar omdat hij lange tijd door zijn ongeluk niets meer gedaan heeft zijn er allerlei dingen aan de wagen kapot gevroren. Nieuw kost veel geld (bv vaatwasser 3000 euro) dus repareert hij zo veel mogelijk zelf.
Jannick was niet al te laat thuis kwart voor 2, nog even samen gezeten. Geen enkel probleem meer gehad, die kerel zei toen hij Jannick zag “ he Jannick jij ook hier?” waarop Jannick hem zei ik sta op het dienstrooster. Daarna is hij totaal genegeerd en had dus rust.
Jannick moet einde van de maand in het McDonald staffelteam in Gröbming starten op de business lauf. Normaal lopen alleen de chefs maar Jannick is nu ook gevraagd.

De dag begon al met mooie blauwe lucht en warm en om 10 uur was het gewoon te heet om buiten te zitten. Wel kan er vanmiddag weer een buitje komen in de bergen .Ze zeggen dat de maand augustus extreem warm en droog gaat worden. Dus Annemarieke dan ziet het er dus goed uit voor je.
We hadden vandaag mee gekund met hooien of met de jonge kalveren verweiden in de almen.
We hebben maar gekozen voor rustig aan en thuis wat doen dag.
Jannick werd nog gebeld door het rode kruis waar hij was, hij was thuis en dus ging het over . Later werkte hij bij de McD. En was er een erg autoongeluk om de hoek gebeurd en dan vergeten ze hem te bellen. Auto ongeluk vrouw van 69 die in de bocht bij Haus op de andere rijbaan kwam en daar frontaal op een Duitse vakantiefamilie .
Dat waren 4 zwaar gewonden en een kind van 3 die er goed vanaf gekomen was. Er waren 2 helicopters nodig en veel mensen. Doordat er zo veel te doen is dit weekend zijn er veel auto`s bij allerlei dingen zoals de Ennstal Classic. Je kon Gröbming van geen enkele kant meer in en weilanden vol met auto`s. Het is super weer en het trekt veel bezoekers. Dan zijn er in de regio nog andere dingen waar ze heen moeten en dan de normale dingen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.