Jan voor controle

Oostenrijk, Liezen

Maandag 21 mei 2007
Vanochtend Jannick naar school gebracht en gelijk zijn mountainbike meegenomen voor zijn eerste beurt. Jan moet naar de uroloog in Liezen en de fiets zijn beurt is ook in Liezen.
Eerst naar Pruggern , de was en een brood in de bakmachine gedaan. Dan naar liezen fiets weggebracht , dan boodschappen en hadden nog tijd over en zijn richting Selzthal gereden en dan binnendoor naar Admont. Nu weten we waarom een huis daar niets kost want na Liezen houd de bewoonde wereld op. Het was wel prachtig door het bos enz.
Dan naar de uroloog, Dat Jan nog steeds bloed verliest is normaal , verder is deze operatie goed gelukt, bijna zijn hele prostaat verwijderd. Maar die hele grote divertikel slinkt niet en is nog steeds veel te groot. Jan moet over 4 weken wederom terug.
Hij mag nog steeds niet hardlopen of fietsen. Oppassen met alcohol en geen scherpe spijzen ,niet persen op ontlasting en veel drinken. Dat laatste dat gaat niet geheel goed.
Dan terug fiets ophalen, naar Pruggern gereden voor de was en mijn brood en nog wat spullen voor Jannick. Ook nog een afspraak voor en appartementje in Ramsau gemaakt . Gaan we vanavond om 7 uur naar kijken. Is op Schildlehen in Ramsau.
Gaan zo hier weer weg om Jannick op te halen van school, zal dus wel gelijk doorrijden worden.

Kirsten en Jeroen hoe was jullie vakantie in Turkeije?? Hoe ging het met Olivia?? Alles goed??

Randy hoe is het met je? Ik begreep dat je al weer iets aan werk doet?

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

24 mei 2007 20:58 | Door: Angela Hoi, op 1 of andere manier ben ik veel mailadressen kwijt hihi... die van jullie is? spreek jullie snel weer op skype! smsen wel voor een afspraak! kus Angela

molenaar.ruesink 2016-06-02 15:59:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.