somber dooiweer

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 1.Februar
Donker somber dooiweer met een graad of 4 in de nacht lichte vorst.
Ingrid kwam met Sabrina koffie drinken, Theresa vandaag weer voor het eerst sinds weken naar de Kiga. Ingrid bood aan dat we mee konden eten en liet Sabrina bij mij die lekker tegen me aan lag te knorren uiteindelijk zelf er ook maar bij gaan liggen want het werd best zwaar 4030 gram is de dame nu en 53 cm en 8 weken. De medicijnen moeten weer worden aangepast. Over gaan doet het nog niet.
Ingrid kwam terug met Theresa en we gingen eten, dan nog een koffie gedronken en naar boven. Theresa wilde mee en zit het Zandkasteel te kijken. Jan ondertussen weer naar zijn werk. Ik heb vandaag erg last van mijn hoesten wordt zelfs zwart voor mijn ogen en ik denk af en toe dat ik er in blijf. Jan hoest ook lekker door. Volgens Ingrid klinkt het bij ons hetzelfde. De week is zo snel om en de januarimaand ook zo snel gegaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.