Een drukke vrijdag

Oostenrijk, Stainach

Gelukkig weer wakker voor de wekker en dan de deur uit om te gaan werken. Het was nog minus 4 en zeer nevelig. Het was in Aich prachtig mooi en zonnig en het zag er prachtig uit . Ik bel dan Jan om mij op te halen maar spreek bij de Feuerwehrrusthaus af zo kan ik heerlijk wandelen. Onderweg wat fotos gemaakt want het zag er zo mooi . Bij ons in Gröbming was het nog steeds nevelig. Snel gegeten met Jan en dan op weg naar Liezen om inkopen te doen. Zit ik in de auto gaat de telefoon , Jannick waar ben jij?? nou eindelijk wat kerstinkopen doen oh en ik mis je me? Ja want Ingrid is wat gaan liggen en Sabrina slaapt en ik dacht dan ga ik naar moeders met Theresa dan storen we niemand. Nou ja je weet de weg je mag gerust bij ons gaan zitten en je mag zelfs koffie maken. Ik dacht dan rijden we even langs de Landena maar zo leeg hebben we het nog niet gezien. Met de inkopen wilde het niet echt lukken zo veel van mijn lijst uitverkocht in Liezen maar we overleven met wat ik nu heb ook wel. Een cadeau voor Ingrid gevonden en eerst Jannick gebeld en ze krijgt het nu van ons samen. Dan kom ik bij de Lidl Danielle tegen , ik vind dat lachen wat als we elkaar treffen is het in Liezen ergens. Dus ik stond binnen te kleppen en Jan was al naar de auto met de inkopen. Dan had ik mijn geld wat ik te veel betaald had terug bij de kassa en troffen we ons bij de auto nog een keer dus nog even kleppen. Ja we komen elkaar 1x per jaar tegen dus er valt altijd wat te kleppen.
En Danielle volgens Jannick kan je dus wel Burgermeister worden dussssssssssssss. Het schijnt per Bundesland anders te zijn en dat je dat kan navragen bij de Landesregierung- Dus mocht je meer ambities hebben. Voor de niet insiders ze is in de Gemeinderat van Hohentauern.
Jan en ik zijn de terugweg aangetreden. Voor dat we thuis aankwamen ging de telefoon Jajajajaj jullie weten al wie. Zoonlief zijn jullie al bijna thuis? Ja nog een kwartiertje hoezo? Nou Ingrid is met Theresa naar karate en ik dacht dan ga ik met Sabrina naar jullie. Nou zet de koffiemachine dan maar alvast aan. Dus gezellig thuiskomen maar toch eerst de boodschappen opruimen. Ik had nog een paar dingen in de vriezer van Jannick dus ik vraag hem kan het nu bij jullie ik heb wat plaats nodig. Komt hij terug zegt hij dat was maar goed dat ik wat in de vriezer moest doen. Had Ingrid gisteren vlees gekocht en bovenop de vriezer gelegd want ze moest eerst ruimte maken of zo. Nou haar vlees lag dus vandaag nog steeds op de vriezer. Gelukkig koel in de kelder. Hadden ze de kerstdagen op hun neus gekeken. Ik heb mijn diepvries erin gekregen morgen ga ik ook plaats proberen te maken voor het brood dat hebben we nu ook op de vriezer gelegd maar wel buiten op het balkon.
Het weekend is begonnen , de kaarsjes branden , de boom is aan en we zitten aan een crackertje met kaas. We lachen ons te pletter met het programma Luke das Jahr und ich. Geluk is wat je er zelf van maakt.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn weekend!!! Xxx

Annemarieke 2018-12-22 20:16:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.