Nog steeds warm weer

Oostenrijk, Gröbming

Het blijft warm en dat ook de komende week. Wel hebben we steeds onbestendig weer dus een bui hier of een bui daar en die kunnen heftig zijn.
Jan ging maaien bij Andre . hij dacht als er op vrijdag altijd gemaaid is ga ik maar op een andere dag. Dat is nu al meerdere keren gebeurd. Hij is eerst de benzine kanister gaan vullen omdat die leeg was. Want die wordt dan niet gevuld. Aangezien hij niet terug kwam was hij dus inderdaad aan het maaien. (misschien omdat er geen benzine was?)
Ik keukenla schoonmaken. Je kent het wel een hele grote la met allerlei vakjes die zag er eerst overzichtelijk uit maar af en toe komt er weer iets bij en er valt iets in. Dus leeggehaald en schoongemaakt en daarna alles weer gesorteerd en allerlei rotzooi weg gegooid. Ingrid kwam een bakkie doen dus de morgen was snel om. Het eten stond al in de oven toen Jan thuis kwam en dan samen eten op het balkon. Tegen de middag kwamen er een paar flinke buien over met veel wind maar ze kwamen niet bij ons. Het blijft wat wolkig maar wel zeer warm. Ingrid kwam in de middag nog even voorbij en Theresa zit hier nog. Maar ze gaat straks haar gewonnen prijs ophalen bij de Sparkasse. Ze heeft een Sparschwein geverfd en ingeleverd en dus gewonnen.
Jan is ook ergens bezig en ik eigenlijk gewoon lui.
De post zorgde ook weer voor boosheid. Vorig jaar aan de stok gehad met StGKK bij het AK ermee geweest en opgelost maar nu schijnbaar een jaar later niet want of we even de achterstand van 530 eurootjes willen betalen anders komt het voor het gerecht. Precies een jaar later zonder al die tijd wat gehoord te hebben. Dus dat wordt opnieuw AK. Ingrid zei al oh een nieuwe zaakbehartiger dus die gaat het ook weer proberen.
Tja als of je nooit iets anders te doen hebt.
Dan oppassen op Sabrina en Ingrid met Theresa haar prijs halen en ze waren samen hun haar laten knippen. Eerst wilde Theresa haar haar laten groeien maar het werd een steeds vervelender voor haar en dus moest het er weer af. Ze ziet er weer piek uit.




Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

heb het gevonden , bedankt voor de uitnodiging. hier al de hele 2 weken prachtig weer, de overstromingen waren meer in Limburg,Brabant,Zeeland. hier in Holland totaal geen last gehad

Christina 2018-05-30 04:33:21

En wat had Theresa gewonnen?

Annemarieke 2018-05-30 10:13:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.