Dat was een kort nachtje

Oostenrijk, Gröbming

Ik werd om 3 wakker even naar de toilet en dan kwam de slaap niet meer. Uiteindelijk mijn nieuwe pc gaan configureren. Daar was ik nog niet aan toe gekomen.
Tot nu toe is het me gelukt om de dingen die ik wil er ook op te krijgen en dan ook nog werkend. Vroeger was er van alles en nog wat al er op gezet tegenwoordig gewoon helemaal niets. Eerst maar eens mijn google chrome en accounts erop gezet. Dan Open Office en Hola VPN. Synchroniseren en ik kan al behoorlijk werken. Het is ondertussen 6 uur en nu blijf ik ook wakker want Theresa heeft haar eerste schooldag na maanden en Ingrid wil haar begeleiden dan krijg ik de babyfoon of Sabrina. Ontbijt tv aangezet een beetje kijken en luisteren. Ik kijk graag in de morgen Puls 4. Maar eerst vervelende Fiep en Felicia eten geven.
Sabrina werd om half 8 wakker dus haar opgehaald uit haar bed. Tegen 8 was Ingrid er weer en gingen ze naar beneden. Ik wilde een kop koffie en gooide meijn glas om uiteraard vol dus behalve natte troep ook het glas kapot. Ik dacht nog scherven brengen geluk.
Wij begonnen met verplaatsen van de spullen en het afdekken van bodem en grote kast. De Raufaser wand is geverfd en ook de schuine kant van het plafond met de helft van de zijwand. Nog een ruk morgen voor Jan. Om 10 kwam Ingrid met Sabrina koffie ddrinken en dat deden we in de keuken. Dan middageten samen op het balkon met Jan. Het was warm maar niet zonnig. ik heb de vliegengordijnen bij de balkon deuren gemaakt. Zaten we te eten begon het te waaien en zat het gitter vol met pluisjes dus die lagen ook niet binnen. Kwam de post en een brief aangetekend van de Asfinag een boete van 120 Euro voor het rijden met een ongeldig vignet. Ik kan niets meer bewijzen want alles is met de auto weg. Maar ik had op de 29 e April een 2 maanden vignet gekocht en dat vond ik al balen want normaal hadden we dan onze nieuwe auto gehad, Het enige wat ik kan voorstellen is dat de dame bij de Agip in Schladming verkeerd geknipt heeft. Maar ja auto weg , vignet weg, en bon weg want die laten we normaal in de auto. Grapje 120 Euro. Dus die scherven brachten geen geluk.
Ingrid kwam vragen of Sabrina bij ons mocht en ik zei ja maar ze moet wel mee boodschappen doen. Theresa had een opelucht sessie van karate in Radstadt. Dan kan Sabrina met Jan in de auto blijven zitten. Dus wij eerst naar de Do it maar die ging pas om 2 open . Dan stukje terug en bij de Spar inkopen gedaan. Dan terug naar de Do it en laten ze inderdaad de schakelaartjes hebben voor de wandlampjes. Dan nog naar de Billa daar hebben ze altijd grote zakken met aanmaakhout. Nee zegt ze die hebben we alleen in de winter. Ik gebruik de houtkachel juist in de tussenseizoenen want dan brand de CV niet. Dan naar huis want ik vond het genoeg geweest en 3 uur weeer thuis. Sabrina had het krukje gepakt en daar haar muziekrobot opgezet of ze deed haar pc erop dan gaat ze op haar knieen ervoor zitten. Net voordat Ingrid thuis kwam sprong Felicia op de omkapping van de radiator maar op de kant waar het niet vast zat dus alles vloog door de lucht een beker limonade van Sabrina en een groot glas net gevuld met een half liter water alles vloog door de lucht , uiteraard alles kapot. Door de herrie vloog Felicia boven op mij en haald mijn hele buik open met haar nagels. Op dat moment kwam Ingrid en die heeft mijn buik met desinfectiemiddel en pleisters geplakt. Nog heel veel scherven maar weinig hoop dat het wat brengt.
Jan heeft 1 lamp klaar en ook al op de wand. Geen snoeren meer maar gewoon een drukknopje. De andere lamp zit ook het drukknopje al op maar die moet nog aan de muur. Doordat ze nu op de ontdekte elektro zitten hebben we dus ook stopcontacten vrij. Daar hadden we al niet genoeg van. Maar nu alle verlengsnoeren weg en geen kabels langs de muur. Het was dus wel ergens goed voor dat we alles van de muur gesloopt hadden. Nu is het Feierabend. Morgen weer een dag.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.