Met Ingrid naar Liezen

Oostenrijk, Liezen

Montag 24.November
VAN HARTE GEFELICITEERD RANDY
Jaja de oudste alweer 39 jaar, ik word oud maar voel me gelukkig nog niet oud. En ik wil nog veel ouder worden.
Moest er vroeg uit want ik had om 8.30 een afspraak in liezen op het Röntgenzentrum. Ik ging samen met Ingrid want die had dingen te doen in Liezen, Jannick ging werken en Opa oppassen op Theresa. Dan moest ik op mijn nuchtere maag heel veel drinken en het was nogal koud daar kreeg ik gewoon kramp van. Dan wachten an aan een infuus met contrastvloeistof. Eindelijk klaar dacht ik kwam de assistente zeggen dat de arts een echo wilde maken oke dan maar weer wachten. Vraagt hij ook nog maar waar zijn dan je littekens van die operatie?? dus ik heb hem gezegd dat ze het via mond maag enz naar de Pankreas zijn gegaan en dat ik dus uiterlijk geen littekens heb. Ik kon om half 12 pas de uitslag ophalen dus eerst mar naar Hartlauer gelopen want ik heb de afgelopen weken ernstig internet problemen en na contact te hebben gehad met Drei adviseerde ze me om de Webgate na te laten kijken al hoewel ik niet geloof dat het de Webgate is maar gewoon internet op zich. Ik zou dan een leenkastje mee krijgen . Nou nee dus niks leenkastje hadden ze niet en ze waren ook niet zo genegen het kastje in te nemen om nagekeken te worden. Ik kon een stick mee krijgen nou die heb ik zelf en daar gaat het echt niet mee. Ik ben nog te kort Abonnee 14 maanden want na 2 jaar kan je een ander kastje krijgen , ik heb de 2 en dan de 3 en als ik die nu wil kost het me 179,euro. Nou ik wil gewoon internet waar ik voor betaal. Het weekend had ik bijna helemaal geen internet en dan heb ik het een poosje soms maar een half uur en is het weer helemaal weg. Ik krijg vaak het bericht dat er helemaal geen contact kan worden gemaakt met Drei en als ik verbinding heb is er geen data overdracht.Morgen gaat Jannick met Drei voor me bellen. Dan Ingrid gebeld dat ik klaar was en in de Arcade afgesproken, ik alvast een broodje gehaald en eindelijk ontbijten. Samen nog wat rondgekeken en ze vroeg hoe was de uitslag dus ik haar gezegd die kan ik na half 12 halen of woensdag want opsturen heb ik te weinig tijd moet nl donderdag naar Salzburg. Dus Ingrid zei dan wachten we toch gaan we even koffie drinken en dan nog wat winkels gekeken. En om half 12 waren we bij het centrum. Zegt ze aan de balie de dokter kan het niet beoordelen want hij heeft geen oude Befunden, nou die heb ik ook niet en de vraag is toch of hij de vandaag gemaakte scans wil beoordelen?? Zegt ze en de huisarts is op vakantie , ik zeg ja en die heeft ook geen Befunden want daar ben ik pas patient. Ik zeg haar dat ik toch echt iets nodig heb voor Salzburg en ze ging naar de arts om te vragen. Nou Ingrid en Ik hadden zo iets huuuuuuuuu we hoorde hem helemaal schelden bij de balie dat hij zonder Befund niet kan beoordelen. Uiteindelijk hebben ze de scans op cd gezet en heb ik die nu bij me voor Salzburg. Nou dit is de zo veelste keer dat ik me hoofd stoot daar dus voortaan maar naar het Röntgenzentrum Dorringer in Salzburg.
Dan naar Stainach naar Landena en naar de Hofer daar. Dan terug naar huis waar ik door Theresa onthaald werd of ik maanden weg geweest ben. Voor Jan een noodlesoepje gemaakt en zelf sushi gegeten.
Zag dat de overlijdensaankondiging van de buurman in de brievenbus zat, morgen kijkdag en overmorgen kerkdienst en geen begrafenis want het is een Feuerbestättung . Even kijken hoe we dat kunnen organiseren.
Het is nog steeds dikke mist en het gaat niet meer lukken dat de zon er vandaag nog doorkomt. We hebben nachtvorst dus we moesten vanochtend krabben. Doordat de nevel bevriest is het her en der ook glad.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.