Het is echt zomer

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om half 6 wakker naar de toilet gegaan er weer in gegaan en zie pas om kwart voor 9 wakker en goed geslapen.
Ik was snel klaar met douchen, aankleden en ontbijten maar Jan is niet vooruit te branden en we moeten echt weg. Anders ben ik er niet voor 11 uur . Hij weet zelf dat hij heel lang over alles doet maar eerder opstaan nee hoor hij staat pas op als ik op sta en uit de douche kom.
Maar goed het is al flink warm en het gaat heel heet worden. Het is van je skikleren naar je bikini hier. Van het ene uiterste naar het andere.
Marjanne ik mag ook graag de lucht van het hooien al sta ik stijf van de medicijnen toen we op de boerderij woonden waren dat de hoogtij dagen, hooien op de Alm en eten Krapfen gebakken op een houtkachel gevuld met aardappelen en Steierkas.
Annemarieke wat zullen ze (met name Theresa) blij zijn . Ik vertel ze niets dan is de verrassing nog groter. Is er een bepaalde dag dat je wil afspreken? Wat je goed uitkomt, ik ben van maandag tot donderdag vrij ik geloof 23 tot 26 augustus en wil wel jouw kant op komen. We zitten dan in Capelle ad Ijssel. Maar zeg het maar dag en tijd.
Dan op weg naar Liezen en we waren aan de late kant dan vraagt Jan eerst al waar gaan we heen? Dat was hij alweer vergeten. Moest hij ook nog eerst gaan tanken , ik zeg hem steeds tank eerder in een noodgeval ga je ook niet eerst tanken. Maar zonder benzine kom je nergens.Dus voor Liezen hem gezegd ga bij de garage de weg af . Dan vraagt hij weer waarom? Ik omdat we het niet gaan halen om eerst bij de ELI te parkeren en dan daar vandaan te gaan lopen. Nu kom je voor bij de Hauptplatz waar je mij kan afzetten en dan ga jij door naar de Eli. Ik was net op tijd binnen en moest even wachten. Dan de Mammografie en de echo en alles is goed. Ik heb een rest van iets zitten van de operatie die ik een jaar of 27 geleden had en daar heb ik hormoon bedingd last van. Dan heb ik Jan gebeld om te vragen waar hij was en dan doorgegeven dat ik even naar de Carla ging. Een paar prachtige skates voor Theresa meegenomen, zien er nieuw uit en weer 5 van haar lievelingsboeken. Het is beter boeken kopen bij de Carla in Liezen dan kosten ze mij 50 ct in Gröbming 2 Euro . Dan naar de Eli gewandeld en weer Jan gebeld en ons dan bij de auto getroffen. Ondertussen half 1 dus een Doner Kebab gaan eten. Daarna nog wat inkopen doen bij de Lidl en nog even naar de Action. Dan zijn we naar huisgereden.
De wasmachine aan gezet dan heb ik ook nog het gevoel dat ik wat gedaan heb vandaag, Voor Jan een stapel onderbroeken gekocht en hem gevraagd een stapel oude apart te houden en die mee te nemen op vakantie en na gebruik weg te gooien. Pakje vliegenmeppers gekocht die hebben we wel weer nodig. We komen bij de Action nooit zonder iets naar buiten. Half 4 weer thuis en eerst een groot glas water met fruitblokjes. Ik had wel water meegenomen maar die was op het laatst zo warm als thee.
Wat aan gerommeld en de dag weer voorbij.




Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Nicolette, Dat zijn precies de dagen die ik moet werken. Maar ik zal wel wat bedenken, hoe we elkaar toch kunnen treffen.

Annemarieke 2021-06-22 22:21:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.