Weer een dag voorbij

Oostenrijk, Gröbming

Gisteravond heeft Jannick met Ingrid gebeld . Die is niet helemaal goed bij haar hoofd. Die meneer die de Verwaltung doet heeft ook met haar meermaals getelefoneerd waar Jannick naast zat. Hij heeft haar de 2 mogelijkheden voorgelegd. Nu zegt ze dat dat niet waar is. Ze zegt dat ze het halve huis wil verkopen., Heb je wel eens gehoord dat je een half huis kan verkopen. ? Ze heeft al 1 1/2 jaar niets betaald. Daarvoor heeft Jannick en ik betaald aan het huis. Ze had ook tegen Theresa gezegd dat ze een half huis wil verkopen en dat wij dan hier kunnen blijven wonen. Dan had Theresa gezegd maar Oma betaald toch? dan heeft Ingrid gezegd dat was maar een zakcentje. Ik wil graag dat ze mij de zakcentjes uitbetaald. Ze wil maar niet horen dat er 2 mogelijkheden zijn. de eerste het huis verkopen daar houdt ze ondanks dat het meer waard is niets aan over. De tweede is het huis overschrijven aan Jannick en geen eisen stellen. Dan betaald Jannick het geld en is alles in orde en ze is dan niet meer aansprakelijk voor wat dan ook en dan is ze een spekkoper. Volgens haar heeft de bank haar rekeningen afgesloten. Tja Jannick zegt daar hebben ze geen reden toe want er staat niets open. We weten gewoon niet of ze liegt. Ze verzint het ter plekke waar je bij staat. Het is namelijk zo dat de hypotheek die ze van het land hebben op naam van Ingrid staat en het andere deel hypotheek op Jannick. Maar dat deel wat op haar naam staat betaald ze ook niet die betaald Jannick ook maar ze wil wel het huis verkopen om geld. Ze geloofd niemand en hoort alleen wat zij denkt te horen. Jannick belt maandag die verwaltungs meneer en hoopt dat hij nogmaals haar wil uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Theresa moest ook zo huilen. Wij hebben haar altijd overal buiten gehouden maar Ingrid verteld dat kind dus de gekste dingen die ook nog eens niet waar zijn. Ze kreeg een deel van het gesprek mee en dan heeft Jannick het op luid gesteld en tegen Ingrid gezegd vertel het nu maar aan Theresa dat jij het huis wil verkopen , mij en mijn ouders op straat zet. Nee nee dat ging ze nu niet zeggen en hing op. Voor Theresa was het genoeg en die vroeg waarom liegt Mama altijd tegen mij.Ze zei ook nog Mama wil altijd alleen maar geld en ze wil alleen maar Sabrina. Mijn hart en ziel huilen want ja ze ziet en voelt het goed en daar kunnen we haar niet tegen beschermen.

Vanmorgen werd ik wakker van Theresa en het bleek half 8 te zijn. Dus snel eruit en tafel dekken want Jannick en Sabrina waren er ook al. Dan hebben we ontbeten . Meli was al lang naar haar werk. Na het eten nog een poosje samen gezeten tot Jannick met de kinders naar bengingen. Om 12 wilde ik mijn telefoon pakken om Jannick te bellen en op dat moment belde hij. We besloten samen middag te eten. Ik had een koude aardappel/vleessalade gemaakt, nog wat vlees over van gisteren en ik vond een komkommer. Dan een aardbei saroma toetje gemaakt en ik had daar zelfd geslagen slagroom bij en voor wie wilde ook nog wat aardbeien. Ik vin het een koningsmaal- Ik had ontdekt dat er eom 12 uur een Nachtwacht aflevering op Ketnet was. Dus Theresa zat er helemaal klaar voor. Na het eten hadik gezocht en er staan nog meer afleveringen om te bekijken op NLZiet. Ze heeft er wat gekeken en Sabrina was met de Tip toi stift en de boeken bezig. Na verloop van tijd gingen ze allemaal weer. Maar Jannick heeft Jan geholpen die zware grote glasplaat naar beneden te brengen. Ik denk dat ik maar de Caritas bel om de tafel op te halen. Ik had hem wel op de secondhands beurs gezet maar nog geen enkele reactie.
Zo kabbelt de dag wel door, af en toe zit ik te dommelen , ik had zo slecht geslapen. Eerst kon ik niet in slaap komen en daarna was het een zeer onrustige slaap.
Het is echt rot weer, donker somber dichtgetrokken en nevel en regen. Daar word ik ook niet blij van. Morgen heb ik een rustige dag, Meli moet weer werken en Jannick gaat met de kinderen naar Singsdorf naar Oma Carmen en Opa Heinz. Ook komt er een dochter met kleinkind van Carmen. Ik geloof dat ze willen grillen.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.