Weer een nieuwe dag

Oostenrijk, Gröbming

Alles gaat altijd anders dan gepland. Gisteravond belde Jan dat hij niet morgen geopereerd wordt. Maar een dag later. Dus ik vroeg Jan om mij met iemand van de Stationspost te geven. Dus nagevraagd wat er gebeurd was. Zijn bloedwaarden waren niet goed maar later bleek dat ze dat al wisten maar toen was alles al verschoven. Ook zou hij problemen met de Pancreas hebben dat wisten we nog niet maar volgens hen wel bekend?? Maar goed dus ik uitgelegd dat het een probleem voor ons is verteld dat Ingrid die hem zou halen zelf met haar kind in het ziekenhuis is mijn zoon voor woensdag alles geregeld had. Maar geen probleem ze zorgen van het ziekenhuis uit dat hij met het RK naar huis komt op donderdag. Een pak van mijn hart. Omdat ik geen vervoer heb ook gelijk Christine gevraagd om te ruilen naar de vrijdag want daar zou ik donderdagmorgen zijn. Zo wordt van ons allen het leven weer op de schop gegooid.
Jannick vertelde gisteravond dat ze Sabrina met medicijnen in slaap hadden gezet dus kon Ingrid ook even bijkomen.

Slecht geslapen en vooral onrustig. Wakker om 8 uur en gelijk werd Theresa ook wakker . Ze bleef lekker in bed een dvd kijken . Oma keek haar ontbijttv in de woonkamer. Ontbijtje gemaakt en dat peuzelt ze dan op haar gemak weg.

Dan word ik gebeld door het ziekenhuis , Jan komt naar huis want zijn bloedwaarden zijn te slecht. Ik heb ze gelijk gezegd dat de volgende opname alleen door gaat als hij eerst papieren krijgt om hier bloed te prikken en als dat goed is kan hij gaan. Dit is lariekoek van de bovenste plank want ze hebben hem zelf steeds geprikt en ook hier bij de huisarts. Dus ik ben wel nieuwsgierig om welke waarden het gaat. Zijn ijzer is al meer dan 1 jaar in de kelder en ze kunnen niets vinden en hij gebruikt ijzer tabletten. Dus dat wisten ze.

Ik de kattenbakken verschonen doet Jan normaal. Ik vraag elke keer als we boodschappen doen zijn er genoeg steentjes? Vooral als ik weet dat hij weg is want ik neem geen zakken met steentjes vanuit Schladming mee. Sta ik op het balkon met een bijna lege zak en een van de 2 bakken zat al bijna niets in dus dan heeft hij het geweten en zegt niets. Hij schrijft nog steeds niets op van wat hij leeg maakt of nodig heeft.Ik hoop dat hij op tijd thuis komt dat we nog ergens iets kunnen halen.

Ingrid gesproken en de arts denkt dat de Auslöser de medicamentenwissel was. het EEG is zeer slecht en ze krijgt nu een Cortison stootkuur. Dus dat is nog 3 tot 5 dagen denkt Ingrid. Ook de arts heeft gezegd dat Reha geen optie is zoals ze nu is. Dus dat is afgebeld en dan krijgt ze een artsverklaring waarom. Dit is al de 3e afzeg en dan krijg je problemen maar tja ik weet ook niet als ik over 3 maanden op de Reha wordt ingedeeld of ik er dan nog ben of niet ziek ben of wat dan ook. Maar ondertussen 14 uur en ze hebben nog niet gebeld.
Ondertussen met Theresa pannenkoeken gegeten en Squla gedaan.
Het is slecht weer met heel veel wind en donkere sombere wolken met regen. Om 3 uur kwam de zon er door heen en werd het wat vriendelijker.
Ik heb Jannick gevraagd als hij van de arbeid komt om een zak steentjes mee te nemen.
Dat zal hij doen dus dat probleem opgelost. Jan kwam pas tegen vijven thuis. En in zijn papieren staat dus niets. Ben werkelijk zeer boos dus morgen maar eens bellen waarom er niets in staat .

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Sterkte

Jeannette 2019-08-07 10:53:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.