Ziek

Oostenrijk, Pruggern

Jannick was vrijdag afgereisd naar St.Veith im Deg.Daar is de sneeuw nog goed en de training ging ook goed. Zaterdag had hij een Österreichse Meisterschaften vrije stijl.De wedstrijd ging niet goed en hij werd 10e.Thuisgekomen voelde hij zich ook al niet goed en 's avonds had hij flink koorts.Zondag nog steeds goed ziek,hoofdpijn,maagpijn, hoesten, keelpijn, misselijk en overgeven.
Vandaag naar de huisarts gegaan en Jannick heeft antibiotica en nog wat andere dingen gekregen.Thuisgekomen gelijk weer zijn bed in want de koorts was weer flink toegenomen.
Net even gaan kijken en hij slaapt badend in zijn zweet.Ondertussen voel ik me ook niet lekker, ik had al 2 dagen flink maagpijn.
Gisteren brood gebakken, het was lang geleden dat ik de broodmachine gebruikt had.
Ik had een pak kant en klaar gezondheidsbrood hop erin water erbij en afwachten.Na verloop van enige tijd kijkt Jannick door het glas en zegt nou ma rijzen doet het niet, ik ook nog even kijken en inderdaad niets gerezen.Ik kijk op de verpakking en wat valt eruit.....?Jawel het zakje gist.de machine was nog niet aan het bakken dus gelijk uitgezet.Gist in wat warm water opgelost en erbij.Enige uren later toch nog een heerlijk brood.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

12 maart 2007 17:18 | Door: Angela Beterschap Jannick! xxx

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:47:40

12 maart 2007 20:25 | Door: Peet en Bjank Achgossiepossiekoesikoesikoe..... Zoals je merkt ben ik fulltime moeder nu Peet hard aan het werk is. Pap hoestie met jou? Weet je al wat meer? Bedankt voor de BLUMEN uh bedoel telefoonnummers. We bellen/mailen/smsen/msnen. Dikke kus en knuf van nina en oh ja ik zal nog wat foto's sturen.

molenaar.ruesink 2016-06-02 13:48:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.