Sneeuwt nog steeds

Oostenrijk, Kleinsölk

Het sneeuwt lekker door. Hard bezig geweest met inpakken want er moet nogal wat mee. Jan heeft na het werken de bak op de auto gezet en alvast veel naar beneden gesjouwd.Alleen Jannicks zaken moeten nog gepakt worden en dat moet hij zelf morgenochtend doen.
We hebben bericht van het gerecht en we hoeven niet daar te zijn omdat het alleen onze postbode betreft, belachelijke zaak. De rechter is ook niet geheel content en wil in ieder geval dat er bij ons en Rudi eerst een gesprek plaats vind want ze vind dat het om zo,n klein bedrag gaat dat het niet loont. Daar zijn wij het geheel mee eens maar of Rudi dat ook is? Ik wil in ieder gevakl een schriftelijke verklaring ten gunste van onze postbode afgeven bij het gerecht. Ik vind het al erg genoeg dat hij voor het gerecht moet verschijnen maar wij kunnen daar niets aan doen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Veel plezier en succes in Reit!!!! LG, Annemarieke

molenaar.ruesink 2017-05-05 17:05:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.