Sabrina weer thuis

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik wakker voor de wekker en Theresa ook. zij Kika kijken en Opa ging haar ontbijt maken en Oma haar aankleden en klaarmaken voor de Kiga. Boterhammetje gemaakt om mee te nemen en dan ging ze met Opa op weg. Het was prachtig weer maar nog wel frisjes met 7 graden toch had ze in haar hoofd ik heb een vestje aan dus hoef ik geen jas aan, Met een pruillip ging ze met jas aan de deur uit. Om 11 uur zijn we weer op pad gegaan dit keer om ons aan te ,melden bij de gemeente voor de wedstrijd en gele zakken te halen. Kwamen Trixi tegen die van Letmaier kwam met een afgeladen auto vol met hout.Ze is hard bezig in haar nieuwe flatje. We waren nog te vroeg toen we van de gemeente kwamen en eerst bij de Carla winkel kijken daar vond ik een barbiepaard die zelf kon lopen , ik dacht daar doe ik Theresa een plezier mee .Dan naar de Spar en dan Theresa ophalen. Ik ging appelpannekoeken bakken en ik had voor Jan en mij een tonijnwrap-Straks nog aardbeien.Theresa ging compleet uit haar dak toen ze het paard zag. En hij doet het nog ook want ja 2e hands is het altijd afwachten. Hij briest en hinnikt en loopt. Nog een doos met van die kleine barbiepoppen met spulletjes erbij maar die zet ik nog even weg. Het paard is voor vandaag wel weer genoeg.
Maar we gingen buiten spelen het was warm en zonnig dus niks binnen spelen. Jan was ook in de tuin bezig en ik gewoon even zitten in de zon. Dan ben ik naar boven terug gegaan om een ijsje met aardbeien te maken. Daarna alles beneden opruimen want Mama zou rond 16 uur thuis komen en er kwam nu ook wat wind opzetten. Ik was boven aan het opruimen en Jan en Theresa in de tuin toen Ingrid met Sabrina en Reini kwamen. Reini ging gelijk weer door naar huis toch weer een eind rijden. Sabrina was helemaal blij om thuis te zijn en kreeg wel gelijk 2 aanvallen. Volgens de artsen heeft ze geen epileptie maar is het een bijverschijnsel van ??????????? dat weten ze nog niet. Ze zijn nog steeds met het Gen onderzoek in Duitsland bezig kan 8 maanden met gemak duren. Vrijdag moeten ze in Graz naar het ziekenhuis. Ze denken ook aan een stofwisselingsziekte maar ja wat???-
We wachten maar af meer kunnen we niet doen. En Sabrina blijft maar lachen bij alles wat haar overkomt. Gelukkig maar.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat ze weer thuis zijn.

Annemarieke 2018-05-03 18:33:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.