weekend weer achter de rug

Oostenrijk, Kleinsölk

Kon toch nog even gaan kijken en ben gelijk doorgegaan naar onder de Ritisberg, Jannick kwam daar super voorbij en was zeker 15 plaatsen naar voren geschoven. Maar helaas totaal verkeerd gewaxt om de Ritis op te komen, dat heeft hem erg opgebroken , kon gewoon niet naar boven lopen en moest proberen op de been te blijven.
Wij zijn snel naar boven gegaan met de stoeltjeslift en konden hem zien aankomen. Hij kwam helemaal kapot boven en er werd gelijk een microfoon onder zijn neus gehouden met de vraag : hoe voel je je : toen kwam er hardgrondig BESCHISSEN uit. Ze vroegen of hij volgend jaar weer komt waarop hij zij dat hij zeker weer komt. Toen vroegen ze hem maar zeker met een andere waxman , maar Jannick heeft ze gezegd dat hij zeker zijn waxman niet ruilt. In dit geval had Reini gewaxt en die zit er eigenlijk nooit echt ver naast. Maar deze keer helaas wel.
Hij is uiteindelijk in de tour 40e geworden. In de maraton was hij 88 maar later stond hij op internet als 115 en na even langs het sportbureau gaan staat hij nu als 89. Ook Haje wisselde van plaats van 89 naar 111 en nu naar 90e. Ze kunnen aardig klooien hier.Kijken toch terug op een leuk weekend.
Vannacht had het flink gevroren en daardoor vandaag een super mooi weer dag. Ben hard aan het inpakken om zaterdag naar Reit im Winkl te gaan.
Ik heb maar een paspartout genomen kan ik verschillende onderdelen doen, en toch weer wat lesjes nemen want opgeven doe ik niet. Jan alleen een paspartout 3 want die wil alleen de 3 nordic walking tochten doen. Jannick doet alleen de wedstrijden want verder geeft hij les.
De katten mogen ook mee dus het is best veel voorbereiden.Heb geen zin om daar ook nog boodschappen te moeten doen dus ik heb een weekmenu gemaakt en heb alles zo veel mogelijk hier gekocht en neem vlees uit de diepvries mee. Want als ik zelf ook steeds overal aan mee doen schiet dat er bij in.Koken kan ik ,s avonds doen. Broodjes moet je wel halen maar dat kost dan niet veel tijd. Ik verheug me wel op een weekje weg.
Voor morgen geven ze weer super warm en zonnig op. Maar woensdag begint het weer te sneeuwen en wordt het kouder. dat hebben we nodig want ondertussen wordt het aardig groen. Ook in Reit i W hebben ze sneeuw nodig, ook daar had het 36 uur aan een stuk geregend. Kossen en St.Johann hadden wateroverlast en waren er wegen afgesloten.
Jannick moest vandaag weer lang werken want om half 5 had hij nog een laserbiathlongroep. Morgen moet hij ook lang werken want na zijn normale dag heeft hij ,s avonds nog een biathlongroep. Hij heeft dus naar het Rode Kruis moeten bellen om te zeggen dat hij later zijn dienst moet beginnen.Geld verdienen gaat toch even voor.

Het werken was een beetje kort omdat Roland terug kwam van ziek zijn en dat een beetje laat gemeld had vanmorgen. Dus dat was wel jammer maar daardoor kon ik nog wel naar Jannick gaan kijken.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

18 januari 2011 08:02 | Door: Annemarieke Hoe was het werken gegaan?

molenaar.ruesink 2017-05-05 16:58:41
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.