Dag 9 brrrr koud

Oostenrijk, Gröbming

Een vreselijk slechte nacht gehad dus weinig slaap. Ik heb duidelijk te weinig beweging en dan krijg ik last van verstopping en alles ontregeld. Het was al de 2e nacht dat ik daardoor eruit moest. Om 9 uur eruit gegaan en alle dingen die we zo normaal doen. Het was licht wit dus wij hebben niet echt sneeuw gekregen maar het was wel koud minus 5 of zo. Dan kwam de ganse famiie koffie drinken. Jannick is vandaag vrij. Sabrina is stierlijk maar vooral als Ingrid in de buurt is . Die geeft haar veel te veel toe, Zodra Mama uit de buurt is doet ze het bij ons niet en ook niet bij Jannick.
Theresa was zoet aan het spelen dus die kon blijven en Jan en ik gingen aan het geplande klusje. De hoek van de keuken waar de aanrecht is heb ik leeg gemaakt en het rek waar pannen opstaan en van alles en nog wat aan hangt ook van het plafond gehaald. Jan heeft alle rotzooi die we nodig hadden naar boven gebracht. Ik had de randjes al schoon gemaakt en Jan ging in die hoek witten. Aan het rek zijn dingen die ik zelden gebruik dus die waren ook nog al vet en al de haken die ik gebruik vies. Ales wat schoon was op de tafel gezet en alles wat vies was in de vaatwasser. Dan ben ik in de badkamer het rek gaan schoonmaken. Daar was ik mee klaar en ik kon nog een schreeuw uitbrengen en toen stond ik gebukt en kon niet meer overeind komen. Door mijn rug heen gegaan. Jan mij overeind geholpen Theresa mijn schoenen met zolen gepakt en aangetrokken. (in huis altijd huisschoenen aan dus ik loop nu te weinig op mij zolen oorzaak 1) Ik heb al binnensportshoenen opgezocht en dar mijn zolen in gedaan maar ja dan vergeet ik ze aan te doen. Verder als ik slecht naar de wc kan drukt dat tegen mijn wervels waar er een aantal van stuk zijn. Dan krijg ik dus rugpijn en gebeurd er dit.
Pijnstiller genomen , rug met de Thaise zalf ingesmeerd en een rechte stoel. Niks verder met soppen dus. Jan heeft netjes de hoek afgemaakt en het raampje in de hoek gezeemd. Ondertussen toch het eten gemaakt. Kant en klare macaroni uit de vriezer voor Jan een kant en klare bal uit de vriezer en ik had een Sparerib gevonden die in de oven gegrild voor mijzelf. Jan houdt daar niet van. Was in ieder geval lekker. Ik kon eindelijk naar de wc wat gelijk de druk afnam van mijn rug. Ik heb een lijf die overal pijn doet maar ik kan me weer wat bewegen. Geen gekke bewegingen maken en een beetje rust (dat laatste had ik naar mijn gevoel al te veel) Er staat wel dag 9 maar wij waren al een paar dagen ervoor in vrijwillige thuismodus gegaan. Ondertussen kwam de Bofrost en niet alles had hij wat ik gevraagd had maar het belangrijkste ja ja mijn paaseten wel. Ik had Spätzel besteld maar niet gezien dat er 2 soorten waren dus de verkeerde besteld aan hem gevraagd of ik mocht en kon ruilen en dat was geen probleem. Dus nu Käsespätzel. Bakje met geld van het balkon bij de familie beneden geworpen en hij heeft alles voor de deur gezet. Door dat we de afgelopen dagen uit de vriezer hadden gegeten paste alles erin.
Zo nog even de vaatwasser vullen en aanzetten . Al veel dingen op hun plaats terug gezet en gehangen. Maar wel happy dat we aan de klus begonnen zijn. Doen eke dag een stukje want Jan is ook niet de jongste en hij was duidelijk moe. Gelijk de voorjaarsschoonmaak dus.
Ik vond nog 1 appeltaartstukje ook maar eruit gehaald en straks lekker samen een halve bij de koffie. Opsluiting hoeft niet gelijk gevangenis te zijn. Loop steeds een stukje door het huis want ik kan niet lang in een houding zitten staan of liggen.
Morgen weer een dag.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gatver!!! Sterkte Nicolette!!! 😘

Annemarieke 2020-03-25 16:38:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.