Van alles en nog wat dag

Oostenrijk, Gröbming

Van alles en nog wat dag


Ongeloofijk goed geslapen , geen pijn door de nieuwe medicijnen. Jan was geloof ik gisteravond rond middernacht thuis gekomen met Jannick en beide erg naar de zin gehad. Vanmorgen kwam Jannick Theresa brengen en lekker tussen ons in tv kijken in bed. Ze wilde ook wat eten dus Jan eruit want een broodje moet Opa maken. Tot bijna 10 uur weer volgehouden. Dan allemaal eruit douchen aankleden en wij nog ontbijten.
Jannick was naar de Feuerwehr daar was iets officieels, heb wat fotos van internet waar hij op staat. Daar moest hij al om half 9 in de morgen zijn vandaar dat Theresa al zo vroeg kwam.
Opnieuw erg mooi weer alleen als er af en toe van die sluierbewolking kwam koelde het weer af maar dan toch weer warm erna.
Theresa ziet er weer wat beter uit en het lijkt erop dat ze zich ook beter voelt.
Samen met Jan even het huis door en klaar.
Jannick was eind van de morgen weer terug en is met Jan begonnen om een deel van de keuken op te schuiven. Er was een soort bar aan de aanrecht en daardoor een hele grote hoek die gewoon heel veel plaats weg nam. Ze hadden de krukken al weg gedaan en nu dus helemaal tegen de muur geschoven en dus ook de aanrecht kasten opgeschoven. Er moeten nog wat dingen worden opgelost en morgen gaan ze eraan verder. Maar het lijkt nu al veel groter. Er is nu ook plaats voor de 2 meter hoge koel vrieskast die ze nieuw hebben. Ze willen wel heel graag een andere keuken maar dat is voorlopig even niet haalbaar met de pegeltjes. Zo hebben ze in ieder geval meer plaats. In de middag heeft Jannick Theresa mee naar beneden genomen en dan samen een slaapje doen en ondanks dat ze niet wilde heeft ze erg goed geslapen en was ze het niet eens met het feit dat ze wakker werd gemaakt. Maar ja anders slaapt ze vannacht niet.
Jan was weer werken en ik ben even de winterkleding voor de vluchtelingen naar het inzamelpunt gaan brengen.
Jannick moest nog even naar de Feuerwehr om geld in te leggen ze zijn ook een Sparverein gestart. Hij ging gelijk wat boodschappen doen.
Theresa at ondertussen een hele Semmel weg met hagelslag en ze kreeg een stukje kaas van Jan, lekkere Nederlandse pikante belegen. Ja ze wilde daar nog meer van maar helaas het was het laatste stukje.
Daarna verdween ze met Jannick naar beneden.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.