Een nieuw jaar, een nieuw begin.

Oostenrijk, Gröbming

Was een super leuke avond gisteren. We hebben eerst met Ingrid en de kinders samen gezeten. Hapjes en kinderchampagne tot we weg moesten. Jan en ik gingen met Theresa naar het kindervuurwerk door Herbert georganiseerd. Het was echt slecht weer en sneeuwde heel hard. We waren met de auto gegaan en het viel gelijk op dat er al bijna geen parkeerplaatsen waren bij de MEZ. Dit keer was er ook een Flyer door de Post bezorgd en het aantal mensen en vooral kinderen was enorm. Zijn Imbiss was open en hij had tentbedrijf . De tent zat stampvol was lekker warm en je moest echt in de rij staan om iets te halen. We gingen voor de kinderpunch, een grote beker vol lekker warm en niet te heet. Er waren al wat particulieren vuurwerk aan het afsteken op het veldje. Dan kwam het echte vuurwerk, zo mooi zo veel geweldig. Daarna nog wat mensen gesproken en weg naar huis.
Theresa bij Ingrid afgeleverd en later op de avond toen ze klaar was met de kinderen kwam Ingrid boven. Mocht iedereen zich afvragen waar Jannick was?? die was Taxirijden , het zijn de dagen waar mee je kan verdienen.
We hebben een heerlijke avond gehad en gingen ook niet vroeg naar bed of juist wel.
We hebben een moeilijk jaar achter ons gelaten, we zijn allen vol hoop dat dit jaar beter wordt. Gezondheid is een belangrijk deel.
Uitgeslapen, een balletfilm gekeken Center stage-on pointe en nu het nieuwjaarsconcert. Ook het gewone leven is weer daar een 2e was zit er al in.
Concert ten einde , een concert zonder hoogtepunten en een beetje vlak .Dans vond ik wel erg mooi . Ook was er geen echte bloemenpracht dus alles een beetje kleurloos en vlak.
De 3e was zit er in en 2 al droog waar ik dat vandaan haal? tja gewoon even de dekbedden wassen.
Het was heel zonnig en het werd ook heel warm maar nu begin van de middag wordt het steeds donkerder. Ingrid was koffie komen drinken maar nu Sabrina een slaapje laten doen. Theresa zit zoet te tekenen soms met hulp van Opa die met een lantaarn en iets ervoor wat op het papier projecteert en Theresa het tekenen. Jannick slaapt die was pas om 6 uur thuis. Toen stond Ingrid alweer op voor Sabrina.
We hebben de kaarsen aan en eten de restanten op vandaag. Straks het skispringen kijken.
Skispringen werd niks. Om half 4 kwam Jannick boven en eerst koffie drinken dan een biertje en gevraagd of Ingrid ook boven kwam . Nog wat hapjes in de oven gebakken en wat hapjes gefrituurd. Theresa had al de crackers met eisalade opgegeten. Sabrina wilde wel de spaanse hapjes eten en was verder lief aan het spelen. Dan vertrokken ze weer en hebben we dus nog een gezellige middag gehad.
Dan wilde ik de vaatwasser aan zetten maar die gaf aan dat er wat met de watervoorziening was. Jan gevraagd om te kijken en ik had de rekken er al uit gehaald en toen bleek zo´n waterverdeler van het bovenste rek eraf gevallen. Gelijk de afvoer schoongemaakt en Jan weer alles in elkaar en hij doet het gelukkig weer. Vanavond vroeg erin en in bed een beetje tv kijken.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gelukkig nieuwjaar!!! Xxx

Annemarieke 2019-01-03 14:53:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.