Ik ben ziek

Oostenrijk, Gröbming

Dienstag 6.Dezember
Minus 9 is het toch niet. Alles is wit maar niet van de sneeuw.
Zo ik werd gisteravond toch beroerd en mijn bed in. Vanmorgen was mijn stem weg net als wat Theresa een week geleden had. Ik voel me echt gemangeld.
Ik werd wakker van Theresa die kwam vertellen dat ze weg gingen en ik de babyfoon aangezet. Gaat de babyfoon knipperen en ik dacht geen stroom dus stekker erin gedaan maar nee dan maar beneden kijken was Ingrid al terug , ze zou eigenlijk naar de gemeente gaan maar ik geloof dat er nog niemand was. Ze zei dat ze had geroepen dat ze thuis was maar heeft de babyfoon toch niet opgepikt want Jan heeft het ook niet gehoord. Ik wat gedronken mijn bed weer in en werd om half 1 wakker. Geen honger alleen maar dorst. Dus mijn glas nog maar een keer gevuld en een latte gemaakt. Nu even op de bank.
Even uitzieken en uitrusten denk ik dan maar, ik heb verder geen pijn of zo alleen benauwd waardoor ik ga hoesten en geen stem. Lekker rustig dus.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Beterschap Nicolette!!!

Annemarieke 2016-12-06 21:54:30
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.