Happy new year

Oostenrijk, Gröbming

.Vandaag de eerste dag van een nieuw jaar, ik heb hoop op een beter jaar en ietsie pietsie hoop ik op een geweldig jaar. Mijn eerste dag is goed begonnen wakker om half 9 en lekker in bed gebleven met mijn favoriete serie op Netflix. Ik ben pas om kwart over 11 opgestaan en nu een kwartier te laat het nieuwjaarsconcert. Heerlijk lui begonnen. Theresa was tussendoor mijn medicijnen komen brengen want die stonden nog beneden. Het was gisteravond ergens tussen 2 en half 3 dat ik ben gaan slapen. Maar vanaf dat moment weet ik ook niets meer. Ik heb een geweldige avond gehad. We waren begonnen met een klein gezelschap met eten. Dat hebben we lang vol gehouden, dan kwamen Carmen en Heinz en die schoven aan om te eten. De laattse waren Jessi en Domni die van hun werk bij Annelies in Ramsau kwamen. Ze waren nog op tijd voor het jaareinde. In de tussen tijd waren we al begonnen aan de zelf gemaakte likeuren van Meli. Zo lekker en zo gevaarlijk want je merkt het alcohol percentage niet. Ze waren op Wodkabasis. We hadden, Ferrero, Malteser. kinderchocolade en Toffifee. Ik was de avond netjes begonnen met wat mineraalwater die overging in Cava bij het eten. Dan heb ik de Gentl gin met saffraan geprobeerd met grapefruitlimonade van Mark. Dan dus aan de likeuren . Voor 12 waren we naar buiten gegaan en ze hadden vuurwerk meegenomen. Theresa is de hele avond opgebleven en Sabrina was naar bed maar van te voren heeft Meli nog gevraagd of ze uit bed wilde maar nee dat wilde ze niet. Buiten hebben we gewalst met elkaar, vuurwerk afgestoken en heb ik geluksbrengers gekregen. Daarna nog met zijn allen aan tafel want Jessi en Domni moesten nog eten. Ze hadden 2 grote bakken met overgebleven desserts van Annelies meegenomen die een droom waren. Ik heb er 2 gegeten. Dan ging de vriendenkring hun cadeaus open maken , ze hadden lootjes getrokken en dat was ook lachen. We hebben veel gelachen en het was een zeer ontspannen avond. Ik kan mij niet herinneren dat ik zo´n oud en nieuw gevierd heb . En zeker hadden we het afgelopen jaar weinig te lachen. Dat hopen we dit jaar in te halen.
Het is super zonnig en warm weer en de deur staat open dan kan al het oude eruit. De kerstboom staat nog te pronken en valt nog geen naaldje uit. De eerste 12 uur zitten erop.

Gisteren nog een kaasfondue zelfgemaakt. Jannick en Meli hebben een partyplaat met 12 raclette , een steengril, een fonduepan en een gewone grilplaat. Dus samen met Jannick een kaasfondue gemaakt, Die smaakte zalig. Ikwas nog niet klaar met mijn wassen de laatste zat nog in de droger.Jan heeft het bed opgemaakt en ik was tevreden. Vlees hebben ze gesneden laten leveren.

Ook de gemeente heeft weer een overzicht gemaakt.
https://www.facebook.com/watch/?v=1059689318158467&aggrvids[0]=1059689318158467&notifid=1640943594219652&notift=watchfollowervideo&ref=notif
We hebben er een heerlijke rustige dag van gemaakt en ik weet een ding zeker het wordt vanavond vroeg naar bed.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Gelukkig nieuwjaar!!! 😘

Annemarieke 2022-01-02 10:42:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.