Zo kan ik me een schoondochter voorstellen

Oostenrijk, Kleinsölk

Dinsdag 15 november
He kinders willen jullie oma van mij feliciteren, hebben jullie al feest gehad?

Het blijft mooi en stabiel weer, wel in de schaduw koud en wij hebben in de nacht rondom 5 graden vorst. Ziet er dan ook in de morgen prachtig uit.

Ik houd me nog steeds bezig met materiaal zoeken over Oostenrijkse molens, dat valt niet mee om ze te localiseren. Maar soms heb je gelijk goede treffers, je zoekt naar een molen en vind er dan gelijk een aantal. Maar ook dat je niets over bepaalde molens kan vinden. Het is heel veel lezen en zoeken op internet maar ik vind het een leuke bezigheid. Jan heeft gisteren voor het eerst het deel gezien dat ik klaar heb. Hij heeft er nog niets van gelezen alleen vluchtig foto`s bekeken, lezen doet hij als hij alleen thuis is en niets te doen heeft. Hij is niet zo`n internet of pc liefhebber maar tot aan dat het album klaar is zal hij het er mee moeten doen. Ik zet wat ik vind als ruw materiaal er op en nadat we er geweest zijn kan ik het afmaken. Maar er ligt nog veel werk op me te wachten en ik verheug me er op om volgend jaar een aantal te gaan (be)zoeken. Dan kan ik er foto`s van maken voor het album.

Vraag aan de Nederlanders in de buurt van Saalfelden, ik heb een molen gefotografeerd en ik weet zeker dat er Pinzgauermühle op stond maar bij zoeken op internet krijg ik een andere te zien dan ik gefotografeerd heb. Vraag zijn er 2 molens in of bij Saalfelden ????? Of is hij verplaatst??

Jannick kwam vandaag terug uit Graz, samen met Ingrid. Ze hadden hele lekkere profiterolles meegenomen. Ze hebben meegegeten en daarna hebben we koffie gedronken en het lekkers weg gewerkt. Ingrid is gelukkig iemand die alles wat eten aan gaat wil proberen en het tot nu toe ook altijd lekker vindt. Helemaal weg van de crunchy speculos uit Nederland, houdt van de bao pao`s en de hollandse stamppot. Een verademing na de vele zeurpieterinnen. Ingrid is een leuke en aardige vrouw. Ze is verpleegster in Schladming in het DKH. Hij blijft nu tot na het weekend bij Ingrid, hij heeft uiteraard school en daarnaast moet hij al dingen doen voor het taxibedrijf, auto`s naar de werkplaats in Salzburg brengen en andere zaken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.