Druk

Oostenrijk, Kleinsölk

Maandag
De hele morgen met de was bezig en maar gelijk weer apart houden wat ik mee wil nemen naar Nederland. Jannick belde net in zijn middagpauze dat hij bij McD was gaan solliciteren en waarschijnlijk aangenomen is daar er net 3 in de keuken gestopt zijn. Het was geen probleem met schooltijden en wedstrijden dus het is een kwestie van goed indelen en op tijd doorgeven wanneer je echt niet kan werken. Zomers is het weer wat eenvoudiger omdat je dan geen school hebt en je ook je trainingen wat makkelijker kan invullen.
Maar het zal een pak van mijn hart zijn want hij heeft toch werk nodig om huis en auto te kunnen betalen .
Met vast werk is het ook makkelijker plannen voor de winter want alles moet betaald worden en voor niets gaat de zon op. Materialen ,onderdak, reizen , startgelden en weet al wat niet meer. Dus mensen als jullie willen sponsoren of een sponsor weten??? Dan horen we het graag. Het was het grote probleem afgelopen seizoen dat alle wedstrijden ver weg waren en hij geen geld had om aan te reizen en te overnachten.

Mijn hoofdpijn zat hem denk ik in het Föhnweer want het is nu eindelijk over.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.