We hebben onze nieuwe auto

Oostenrijk, Liezen

Montag 30.Mai
Gisteravond kregen we nog deels een blauwe lucht te zien, en een regenboog.
Maar vandaag gewoon pet, 16 graden zwaar bewolkt en regen.
Ik kreeg gisteren de bestelde fotos van Björn al binnen dat is snel. Het portret hangt al in het trappenhuis.
Vanmorgen weer zo vroeg wakker toch nog even blijven liggen. Dan wachten tot het tijd was om naar Liezen te gaan. We waren er even na half 11 en we konden gelijk beginnen met de papieren, om 11 uur kwam de man van de verzekering die de auto ook ging inschrijven en toen hij terug kwam was alles geregeld. Al met al ben je wel een hele poos zoet. Ik kreeg bij de auto een mooi boeket bloemen en we zijn helemaal blij. We moesten eerst gaan tanken , dan even naar de Lidl en dan toch wat gaan eten want het was al 13 uur geweest. Bij de Spar een menu voor 5,90 Soep van de dag, Grilhandl, patat, salade . We hebben beide niet eens alles opgegeten.
We hadden wel koffie en mineraalwater bij de dealer gedronken maar dat vult niet.
We voelen ons helemaal blij met de auto, we hadden heel veel geluk want nu is er geen Dacia meer leverbaar tot kerst. De laatste waren vandaag verkocht er is momenteel veel vraag. We hadden dus echt veel geluk dat we de auto konden kopen die we wilden. Hij is toch maar een 20/30 cm korter dan de vorige die wel een stuk hoger was. De oude auto hadden we precies 6 jaar, 150800 km gereden. Geen grote dingen mechanisch er aan gehad die kwamen nu. We toen die 6 weken oud was de auto flink in de prak zat door de hagel en de afgelopen jaren 3 x de auto aangereden zonder dat de dader zich bekend had gemaakt.
We gaan nu genieten van onze Dacia Sandero Supreme in Cosmosblauw.
Jan is er nu mee naar zijn werk.
Theresa was gelijk voor het raam gaan kijken en vroeg waar is de andere auto, dus we zeiden weg, zegt zij echt?????? We hebben beloofd dat we morgen een stukje met haar gaan rijden.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Prachtige auto!!! Heel veel veilige kilometers!!!

Annemarieke 2016-05-31 17:03:12

Zo, das een mooie auto, ook een mooie kleur ! Heel veel veilige kilometers. 🚘

Anja 2016-05-31 20:27:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.