JJaaaaaaaaa ik mag het vertellen, we worden weer Opa en Oma

Oostenrijk, Schladming

Donnerstag 12.Mai
Wat een dag om half 7 ging de wekker , babyfoon aan want Ingrid moest al vroeg bij de controlerend geneesheer zijn omdat ze in de ziektewet is. Daarna moest zij naar Bad Aussee naar de genecoloog. Ze ging samen met Jannick en Jan ging Theresa naar de Kindergarten brengen dan zijn auto naar de garage voor de Pickl.
Wij mochten de auto van Jannick gebruiken want ik had aan het einde van de ochtend een afspraak bij de huidarts in Schladming.
IK MAG NU EINDELIJK VERTELLEN DAT WIJ WEER OPA EN OMA WORDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ingrid en Jannick zijn zwanger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik ben zo blij voor hen en stiekum ook voor mezelf.
Theresa hebben ze het ook vandaag verteld en die blijft volhouden dat ze een zusje krijgt en ze wil geen broertje. En ze wordt grote Schwester zegt ze. Ze heeft van Oma een zwangere Barbie gekregen. Ze vindt die geweldig. Ging het in het echt ook maar zo hup luikje open baby er in en hup baby eruit. En dat je er er zo geweldig slank bij blijft uitzien en op high heels.
Ingrid is al wekenlang misselijk en overgeven en werkt dus niet, dat was bij Theresa ook zo. Dat is niet leuk en hopen dat het snel beter gaat worden.
Eind van de middag heeft Jannick ons afgezet want we hadden een afspraak met Alma bij het apartement die ze verhuurd , we hebben het bekeken en we hebben alles besproken. Nu aan haar of ze akkoord gaat met ons aangebod. Ze heeft AAHolidays en verhuurd vakantiehuizen/apparementen. Deze is nieuw en daar zoekt ze mensen voor om schoon te maken enz. Het is in Gröbming en niet zo ver bij ons vandaan.
Ze had een hele doos met kinderboeken voor en wat andere spulletjes voor Theresa en helemaal leuk een kinderboek over Leiden en een kinderwandelingboekje van Leiden. Want dat vind ik erg leuk als Leienaar. Ze moet nog wel wat ouder worden voor de boeken maar wel leuk om ze te hebben . Want ze moet natuurlijk wel gestimuleerd worden om 2-talig te blijven. Gelukkig vindt ze nu boeken al erg leuk. Ik had haar Nijntje boeken uit het boekenrek gehaald omdat we wat nieuwe boeken erin gezet hadden nou daar was ze het niet mee eens. Ze wil ze allemaal erin maar dat gaat niet.
Alma heeft de boekendoos langs gebracht want wij moesten terug lopen en het was behoorlijk zwaar.
Nu helemaal klaar voor de 2e halve finale van het songfestival.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hartelijk gefeliciteerd, met het nieuwe aanstaande kleinkind. Natuurlijk ook voor Ingrid en Yannick en niet te vergeten de grote zus . 👶🏻

Anja en Rob 2016-05-12 22:31:14

Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap en het toekomstige kleinkind! Geniet ervan liefs xxx knuffel mij

cherique 2016-05-13 17:40:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.