Diane en Jordy afhalen.

Oostenrijk, Salzburg

Het is vanavond pakjesavond,
avondje van Sinterklaas .
´t Is vanavond pakjesavond ,
makkers staakt uw wild geraas.
Ben zo zenuwachtig, oh zo zenuwachtig.
Want ik krijg van Sint???????????????
Wat ik in mijn schoentje vind.
Voor ons is het pakjesavond maar voor de kinderen hier Krampustag en morgen Nikolotag .

Vanmorgen hard bezig geweest met koken en bakken, Theresa was er ook. Jan ging stofzuigen en ik wilde iets gaan doen, Theresa loopt altijd heel dicht tegen je aan en ook nu weer . Dat deed me struikelen en ik dook met mijn gezicht tegen een plank. Auwe een blauw oog en een zeer jukbeen.
Dan na het middageten naar Salzburg waar we eerst naar Ikea gingen waant ik wil extra bakblikken voor mijn oven. Hebben ze dus niet moet je bij de Hersteller navragen.
Wat gedronken met wat lekkers erbij en Theresa op zo´n elandhobbelpaard hobbelen. Dan nog onder bij Ikea doorgelopen en richting auto. Maar eerst nog even buiten met Theresa gaan kijken want de lichtjes in de bomen waren aan en dat ziet er zo mooi uit.
Hoe kan je het verzinnen om op vrijdag om 5 uur iemand af te willen halen van het station Salzburg. Elke hoek moesten we voor het stoplicht wachten en het lukte niet om ergens een parkeerplek te vinden dus Jan ergens gaan staan waar het niet mocht , ik snel Diane en Jordy ogezocht en dan snel weer weg. Achteraf hadden ze door kunnen rijden naar Bisschofshofen een weetje voor de volgende keer.
Dan eerst langs hun Pension om de sleutel te halen en dan naar ons toe. Ingrid en Jannick waren nog hard aan het verven in het trappenhuis maar bijna klaar. Dan het eten op de tafel in de keuken en zelfbediening en in de huiskamer de dvd kijken. Die is erg leuk geworden en we hebben wel gelachen. Theresa kwam niet meer bijals er weer een foto in het boek van Sinterklaas verscheen. Dan werd er verklapt dat de cadeautjes in bad waren en ze ging kijken, ze nam 1 cadeautje mee terug en Jan heeft de rest maar naar de huiskamer gebracht. Ze moest heel hard huilen toen Jan zijn cadeautje niet aan haar wilde afstaan. We hebben eerst haar cadeautjes maar gedaan dan kon ze gaan slapen want ze zat er helemaal door heen. We zijn allemaal erg verwend en het was erg leuk om een keer Sinterklaas met zo veel mensen te vieren. Jan heeft Diane en Jordy weg gebracht en wij nog even gezeten daarna. Een geslaagde dag en avond.

https://youtu.be/wuyXvxLwNS0 Video van Sinterklaas
https://youtu.be/j6xWvTtRrIM Diane en Jordy

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

schitterend Nicolette, zo leuk om af te spelen op 5 december , om de avond nog spannender te maken, echt heerlijk op te zien, straks een super leuke sinterklaas avond samen gewenst

Christina 2018-11-30 03:12:36

Diane en Jordy, wat een leuke film is dit geworden, ik heb ze allebei opgeslagen,en ook die leuke liedjes erbij , die had ik nog nooit gehoord, echt heel leuk hoor, heb er echt van zitten genieten, wens ook jullie er een mooie sinterklaas avond en gezegend kerstfeest toe. groetjes uit Heemskerk aan Zee

Christina 2018-11-30 03:22:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.