Mijn gehoor weer terug

Oostenrijk, Liezen

Vanmorgen op tijd wakker.
Jan moest eerst gaan werken en dan samen naar Liezen gegaan. Ik had wel graag wat willen gaan eten maar nee Jan wilde alleen een broodje eten bij de Spar , ik vind Subway lekker maar ook dat wil hij niet. En Sajado wil hij al helemaal niet gaan eten. Kreeg hij straf want de dame van de Spar bistro wilde het broodje wat hij uitzocht niet in een bruin broodje maken en wit brood mag hij niet , ik trouwens ook niet. Dus met een boe gezicht nam hij een ander broodje. Ik vraag hem wil je zoetjes zegt hij nee. Wil ik later de suikerzakjes in mijn tas doen is er een van hem leeg. Dan ontplof ik want hij heeft dus gewoon suiker in zijn koffie gedaan. Hij neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor het feit dat hij al heel veel jaren diabetiker is . Hj is net een klein kind wil alles voor zich gedaan hebben en doet er zelf niets voor. Gisteravond wilde ik wat bitterballen eten, mijn suiker was laag en ik zei dus tegen Jan eerst prikken is het laag krijg je ook anders heb je pech. Hij had in de avond flink warm gegeten. Dus veel te hoog dus jammer dan. Je kan alleen af en toe wat doen als je er naar leeft.
Ik had hem gezegd dat ik dan gelijk even naast de spar de heropende winkel van de Kik wilde bekijken , dus ik loop naar buiten en Jan volgt me niet dus naar de Kik gelopen rondgekeken en naar de auto gelopen maar geen Jan. Ik bel hem , het gaat tig keer over en dan krijg ik de spraakbox. Dus dan maar naar boven naar de Spar en kwam hij aangelopen, ik vraag hem waarom neem je je telefoon niet aan. Nou dan gaat hij uit zijn dak want dat had hij wel gedaan en ik te snel neergelegd. Hij bokt en doet kinderachtig alles herhalen op een spottoon daarmee krijgt hij me totaal op de kast.
Naar de mediamarkt om een mapje te kopen om cd en dvd´s in te doen . Dan naar de Hartlauer voor de nieuwe telefoons, ik had er ook een voor Jan besteld dus beide een nieuwe. Ik had een afspraak om half 6 om mijn gehoorapparaten op te halen maar Mark was er en vroeg nu tijd ? en ik ja bitte. Dus ik heb ze beide weer terug en helemaal blij dat ik weer kan horen. dus we waren ook weer lekker op tijd op de terug weg maar ja Andreas Gabalier concert vanavond in Schladming dus vanaf Stainach tot aan we het kruispunt Trautenfels voorbij waren tuf tuf in de file. 30.000 bezoekers en morgen weer zo veel. Blij dat we thuis waren , kreeg ik een berichtje van Pascal dat hij in Gröbming was. Even later nog eentje of we trek hadden om wat te drinken want ze zaten met 14 man in het Wirtshaus waar ze ook vanavond slapen en vandaar gingen ze met een busje naar het concert. Dus ja helemaal leuk, een radler gedronken en ook wat gegeten. Een pizza gedeeld met Jan anders is dus onze suiker te hoog. Maar echt lekker was het en reuze gezellig om Yasmin en Pascal even te zien. En super leuk dat hij de moeite heeft genomen om ons nog even te zien.
Het was heerlijk om op het terras te zitten. Vandaag behoorlijk warm , het was vanmorgen al 28 graden.
Vanavond een flinke poos bezig geweest om alles te synchroniseren op mijn nieuwe telefoon en zo ver ik het nu kan bekijken doet alles het weer zoals ik het wil . Helemaal happy met mijn Huawei P10 lite, Jan heeft een Huawei P8 lite. en hij heeft nu ook internet volume is hij niet meer afhankelijk van wifi spot.

Dennis had een foto van heel erg lang geleden op zijn FB gezet. Wat ik grappig vind is dat ik Bo er in kan zien van Bianca.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Werkt pa zijn nieuwe foon ook?

Dennis 2017-08-25 23:34:10

Ik heb heel veel foto's gezien van dat concert. Was echt mega!!!

Annemarieke 2017-08-30 22:17:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.