Nightrace

Oostenrijk, Gröbming

Nightrace

Dienstag 27.Jänner
Sneeuw sneeuw en nog eens sneeuw en het gaat al de hele dag lekker door. Bij het opstaan was er al een 20cm bijgekomen. Af en toe komt er zon en dan ineens helemaal donker en een flinke sneeuwbui .
Ingrid kwam Theresa brengen want Jannick was vandaag vroeger weg. Ingrid ging vensters uitzoeken. Theresa wilde Woezel en Pip kijken en Ingrid had de dvd´s meegebracht. Nou ze weet precies wat er komt en zegt sommige stukken woordelijk voor het komt. Dan zit ze met haar eigen Woezel en Pip en die doen dan dezelfde dingen. Tussendoor lekker spelen en stout zijn.
Nadat Ingrid thuis was gekomen met zijn allen middageten en daarna gingen Ingrid en Jan het hout stapelen wat gekomen was.
Jannick was in de middag vrij en ging naar de nightrace in Schladming voor het RK. Het sneeuwde gigantisch en dat bleef het ook doen. Ben ook niet met Jan mee gegaan naar Schladming, vind normaal de sfeer en de fanmeile erg leuk maar nu even niet. We hebben de beide durchgange op tv gezien. Dan nog een dvdtje kijken en dan naar bed.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.