En dan gaat het toch allemaal weer anders dan gepland

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen vroeg eruit . Ik begon dus gelijk met leegloop en kwam niet meer van de toilet af tot ik werkelijk leeg was. Vast gisteren te weinig medicijnen gebruikt het blijft ook natte vingerwerk. Jannick Theresa weg gebracht met de auto want alles was wit en koud. Lag echt een laag sneeuw. Ze had muziekles dus moest al om half 8 op de Kiga zijn.
Samen met Jan de droger van de wasmachine getild en dan de wasmachine naar de hal. Dan had ik echt schoonmaakwerk te doen want de wand bleek echt vuil te zijn en de bodem die eronder was ook. Aangezien ik het niet goed schoon kreeg dan maar met de douche sproeier erop maar dat hield in flink water in de badkamer die ik ook allemaal moest weg wissen.
Dan eten gekookt, een was van Jannick in de machine beneden gedaan en nog wat kleine dingen. Jan ging Theresa weer halen en het was mooi weer geworden niet heel warm hoogstens 14 graden maar de sneeuw verdween daardoor wel. Dan blijkt dat de muziekles vanmorgen niet doorging omdat de leraar ziek was. Dan baal ik flink want het is echt stress in de morgen als ze zo vroeg weg moet. In de middag administratie waar ik niet blij van geworden ben. Veel rekenen en gekeken waar ik een wasmachine eruit kan halen.
Telefoneren met de verzekering van mijn gehoorapparaat die blijven beweren dat ik niet betaal sinds december en elke maand netjes betaald Het bedrijfbedrijf waar ik de hoortoestellen gekocht heb heeft de verzekering bij een bedrijf in Duitsland. Een nummer die ik niet kon bellen en geen ander nummer dus ik had mail gestuurd om te vragen voor een ander nummer. Volgens hen kan ik het gewoon bellen. Dan de data gestuurd van de betalingen en geen antwoord. Vandaag weer gestuurd met daarbij svp antwoord. Binnen 10 minuten werd ik gebeld en een denk jonge man die het veel beter weet en zeer denigrerend deed dus hem maar opgehangen want iemand die beweerd dat ik het niet zelf kan betalen omdat ik die gegevens niet heb is volgens mij compleet achterlijk- Ik weiger de maningen te betalen want het is gewoon betaald dus erachter aan maar kopien van alle betalingen gestuurd maar geen antwoord binnen 10 minuten. Dus afwachten maar.
Ondertussen mijn knie gestoten en daar moest ik van janken en alle andere ellende die erbij komt.
Dan belde Jannick mt de mededeling dat de operatie van Sabrina morgen niet doorgaat. Het is te gevaarlijk omdat ze bang zijn dat haar schedel het niet houdt omdat ze vrij diep moeten meten. Dus ze komen morgen naar huis.
De keuze was 2 jaar wachten dan gaat het wel maar dat is geen optie omdat de aanvallen schade berokkenen en de schade dus ook heel groot kan zijn na een ernstige aanval en de ontwikkelingsachterstand wordt ook steeds groter. Dus over 3 weken de andere grote operatie zonder de meetgegevens van binnenuit. Risico voller doordat ze de meetresultaten niet hebben. Maar dan wordt haar schedel open gemaakt . Keuzes die een mens niet zou moeten maken maar helaas is dat wel het geval. Dus opnieuw spanning en stress en minimaal 3 weken.
Voor Theresa wordt het een verrassing dat ze morgenavond thuis komen en dan gaat mama de cadeautjes samen met Theresa open maken. .
Het is vandaag voor zo ver het gaat hiephiephoera voor Ingrid die vandaag 40 geworden is. Geen vrolijke verjaardag .

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Gefeliciteerd met Ingrid! <3 Wat jammer dat het onderzoek niet kan plaatsvinden. Blijft weer erg spannend de komende weken.

Annemarieke 2019-03-26 18:27:38

Gefeliciteerd met Ingrid. Blijft wel spannend en stress vol

Liduina 2019-03-26 19:47:06

Heel veel sterkte

Jeannette 2019-03-27 13:44:09

Ingrid van harte gefeliciteerd met je 40 ste verjaardag, hoop dat het straks als jullie weer thuis zijn, al is het dan een dag later, een gezellige dag zal worden.

Christina 2019-03-29 02:37:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.