Uitzwaaien

Oostenrijk, Schladming

Freitag 8.Mai
Over het weer geen klagen dat gaat helemaal de goede kant op.Theresa kwam en Jannick had grote haast want hij was vergeten dat hij vandaag vroeger moest gaan werken en was dus te laat.
Jordy en Diane gingen naar Liezen. Jan heeft de sleutels bij Barbara gebracht.
Tegen 13 uur was Ingrid thuis en even later ook Jannick en om 15 uur hebben Jan en ik hun uitgezwaaid. .Theresa vroeg nog Oma ook mee?? Rondom 21 uur waren ze aangekomen in Italie in Cavellino.
Ik ben met Jan meegegaan naar Schladming want ik had een tangini in een krantje gezien en ook in grote maten , ik hen altijd een veel groter bovenstuk nodig en dat ging zo waar helemaal lukken.
Op tijd op want rondom 8 uur kwam Haje , Tomas afleveren en dan ging hij door naar de garage in Liezen. Tomas logeert een nachtje en dan morgen terug naar Nederland. Hij zag er gewoon poepbruin uit met van die witte zonnebril ogen zoals al die skileraren er na de winter uit zien.
Hij is helaas gezakt voor zijn Landesdiploma wat hem een jaar kost maar dan hoeft hij wel alleen maar die 2 onderdelen te doen en kan zich daar helemaal op concentreren.
Het was helemaal een drukke gezellige dag want om half 10 kwam Jeanette uit Schladming met 2 tassen vol Nederlandse tijdschriften en boeken. Kreeg ook nog heerlijk chocolade eieren gevuld met marsepein. Hoe goed kan je dag dan zijn? Erg mooi weer vandaag dus in de middag met Tomas een ronde Gröbming gedaan. Bij ons vandaan over de Panorama/Kulmweg bij het zwembad naar beneden door het dorp naar de andere kant langs de Mez weer terug. Zo heeft hij een aardige indruk van Gröbming gekregen. .Thuisgekomen kwamen Jordy en Diane ook terug .Ze hadden zich goed vermaakt

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.