Paracup

Oostenrijk, Gröbming

Paracup


Mittwoch 4.März
Vanmorgen begon de dag met minusgraden en wat lichte sneeuwval, later werd het mooi weer , bewolkt met zon en een 14 graden. De katten hebben voorjaarsgevoelens en langzaam aan bekruipt me ook wel dat gevoel.
Theresa kwam spelen want Ingrid wilde graag nog wat uurtjes slapen. Theresa heeft haar 1e nacht in haar nieuwe bed zonder problemen geslapen.
Theresa wilde gelijk met verven beginnen maar ze moest eerst wachten tot Opa klaar was met douchen dan kon Oma gaan douchen en als we dan klaar waren gingen we verven.
Ze doet het vol overgave soms met een kwastje soms met de vingers. Later kwam Ingrid boven en die moest ook erg om haar lachen, zo vol overgave is ze dan bezig. Thuis heeft ze een groot magicboard waar je op tekent en dan kan je het weer wissen. Ze had gisteren allemaal Barbapappas gemaakt een beetje eivormige figuren met 2 grote stippen erin dat waren de ogen. Toch knap want ze is pas 2.
Eind van de morgen is ze weer met Mama mee naar benden gegaan en die kwam later nog lekkere perzikplaatkoek brengen.
Ik was vanmorgen gebeld door Drei dat het zeker eind juni gaat worden voor er weer internet beschikbaar is. De zenders moeten worden uitgebouwd en daar beginnen ze pas in Juni mee. Dus wel betalen maar geen internet . Je kan een verzoek indienen nou ik vind dat ze dat eigenlijk zelf zouden moeten aanbieden om niet te hoeven betalen. Jannick heeft bv een abo voor internet op zijn telefoon en die is thuis dus ook niet echt goed. Aangezien Orange dezelfde zendmasten gebruikt hoef je daar ook niet te zijn.
Jannick komt eerder naar huis en vroeg of ik dan toch nog mee ging om Theresa aan te melden dus dat vind ik helemaal leuk. Theresa mag uiteraard ook mee .
Helaas trekt het nu weer helemaal dicht en de temperatuur zakt dus gewoon weer. Jammer.

Tja ik kreeg van de week een brief van het zorgkantoor , een aanmaning, even binnen 14 dagen bijna 600 euro betalen. Geen idee waar het over gaat dus al een paar keer geprobeerd te bellen. Eindelijk gelukt, en rararara ik moet het over het jaar 2008 terug betalen en ze hebben geen idee waarom ik niet iets eerder heb gehoord. Nou dus ik zeg ik wil best betalen maar ik heb niet even het geld zo liggen (de datum is ondertussen ook al lang verstrekken want de post doet er soms wat langer over)
Nou dan word je doorverbonden met een andere afdeling en na echt een lange tijd in de wacht gehangen te hebben maar opgehangen en een mail gestuurd nou daar kreeg ik tenminste gelijk antwoord op. Maar te gek voor woorden het is nu 2015. Als burger moet je altijd overal mee op tijd zijn en de instanties ??? Tja die doen maar wat. Ben al blij dat ze het niet weer gelijk het hele bedrag van onze rekening hebben afgeschreven zoals een paar maanden terug dan kijk je pas echt op je neus als gewoon je inkomen er niet opstaat. (omdat je in het buitenland woont gelden er geen leefnormen en houden ze gewoon je hele inkomen in) Ze vragen niet waar je van moet leven dat schijnt in het buitenland niks te kosten.
Ik heb ook geen idee of het terecht is want hoe kan je nou ergens op reageren als je van niets weet en niet eens wat en waarvoor het is.

Vanmiddag met Jannick en Theresa naar de peuterspeelzaal, Theresa helemaal blij en ging gelijk spelen. Jannick de aanmelding gedaan en dan moesten we naar huis en dat vond Theresa helemaal niet leuk. Ze wilde blijven en protesteerde heel duidelijk. Nu wachten op de uitnodiging om een keer op proef te komen en dan hopen dat ze een plaatsje krijgt vanaf haar 3.verjaardag.

Net toch weer een beetje miezersneeuw, het schijnt dat we morgen weer volop sneeuw krijgen.

Mijn Duitse test vandaag niet zo goed gemaakt 50% 75% en 50%








Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.