snotkop

Oostenrijk, Gröbming

nog steeds snotkop



Het begon een beetje somber maar al snel heel veel zon en het werd zelfs 26 graden met wel veel bewolking later.

Theresa was weer 2 uurtjes naar de Kindergarten maar dat vindt ze zelf toch echt te weinig. Kijken of ze dat volgende week ook vindt als ze 5 dagen vol mag.
Ik had een boeiend vraagstuk voor Ingrid, Ik neem aan dat als Jannick haar ´s ochtends naar de Kindergarten brengt hij met de auto gaat?? Ja zegt Ingrid want dan gaat hij gelijk door naar zijn werk. Dan ik en wat doet hij dan met het autostoeltje?? Tja daar had ze geen antwoord op en wij willen in principe gewoon lopend gaan halen. Ze wil geen 2e autostoeltje kopen en wij willen wel vrij zijn om te kunnen gaan en staan dus als Theresa bij ons is hebben we ook graag het autostoeltje. Ze heeft nog een week om na te denken.

Mijn snothoofd heb ik nog steeds en Jan ondertussen ook. Hoewel ik wel het gevoel heb dat het vandaag ietsje beter is dan gisteren. Gelukkig ook redelijk geslapen in de half zit houding want anders krijg ik ook nog eens last van mijn luchtwegen.

In het kerkblaadje stonden bij de Pharr-Chronik zowel het dopen van Jannick als het huwelijk van Ingrid en Jannick. Zijn naam schijnt erg moeilijk te zijn want beide keren verkeerd geschreven en ook nog eens verschillend.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.