2e Kerstdag

Oostenrijk, ramsau am dachstein

Ik was vroeg wakker om 6 maar lekker blijven dommelen. Om 8 was Jannick er en vroeg zouden we samen ontbijten?? Nou niks afgesproken maar als jullie het gezellig vinden kan dat alleen wat brood meebrengen.
Dus opgestaan en de tafel dekken , de restanten van gisteren op de tafel en ik vond nog een hele stol met spijs. Een half uurtje later waren we er allemaal en aan tafel. Reuze gezellig en Sabrina wilde weer dat ik haar eten gaf. Ik vind het geweldig zij wijst aan en dat krijgt ze dan. De stol wist ze ook te waarderen. Ze krijgt van mij dan ook sinasappelsap maar in een ander glas. Dan kijkt ze eerst of het wel het zelfde is wat wij hebben.Ze zit dan het hele ontbijt aan tafel te genieten. Daarna ik opruimen Jan Jannick en de kinderen naar de huiskamer en Ingrid wat slapen. Omdat Sabrina al enige tijd heel erg verkouden is en geen neus kan snuiten is het elke nacht eruit voor haar. Theresa kijkt kerstfilmpjes en Sabrina speelt met haar Little People.
Ingrid zei vanmorgen zo de kerstdagen weer gehad en dat zonder elkaar in de haren vliegen in joggingbroek en geen stress. We zaten op Theresa na allemaal in joggingbroek . Theresa was de enige die alle dagen op chique was. En Jannick was alle dagen thuis wat in geen jaren gebeurd is. Hij begint nu een beetje op te knappen ik denk gewoon even niets dat doet ook wel eens goed.
Ik kreeg Kurbissoep van Ingrid dus het middageten was ook snel klaar. Vanavond ga ik samen met Jan de restanten fonduen.
Na het middageten Theresa opgehaald want we gingen naar Ramsau kijken of ze dara kon skien. Dit keer zijn we bij de Klangglift gegaan. Heerlijk in de zon , super piste en een vriendinnetje voor Theresa . Jana een kleindochter van de fam.Seebacher achter ons. Die is precies 1 jaar ouder en gaat al naar de Volksschule. Haar moeder bedankte Theresa want Jana ging nooit alleen met een zwaardlift en nu met Theresa wel. Theresa pikt van haar weer andere dingen op. Ze gingen samen slalommen en schansje springen en gewoon van boven naar beneden. Dan was het genoeg mochten ze nog een keer en dan ging Jana met haar ouders en zusje naar Opa en Oma en wij nog even een chocolade drinken bij Verweilzeit- Het was er stampvol maar we kregen een plekje. Zo veel langlaufers in Ramsau. Perfecte loipes en veel loipes en uiteraard super weer.
We waren tegen 4 weer thuis , Theresa afgegeven en wij aan de koffie met de heerlijke Kuchen die ik had gemaakt.
https://youtu.be/uvAxjMJtWUQ
https://youtu.be/85IWGmh3paw
https://youtu.be/9esqXex20HA
https://youtu.be/D7U8Y-ZttmQ
https://youtu.be/EYlicv4C9hk

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Filmpjes kan ik niet bekijken. Niet op de ene maar ook niet op de andere manier.

Liduina 2018-12-26 17:10:38

Raar via hotmail kon ik ze niet zien maar via Gmail wel

Liduina 2018-12-26 17:12:17

Wat heerlijk zulke kerstdagen! Leuke filmpjes en wat een mooi weer bij jullie!!!

Annemarieke 2018-12-27 07:30:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.