Dagje tandarts en Kids on fire

Oostenrijk, Schladming

Ik was gelukkig wakker voor de wekker en ging dat was om 6.15. Jan was ook wakker en we hebben de gordijnen open gedaan en werd Theresa ook langzaam aan wakker.
Alle ochtendrituelen en dan op weg naar Schladming. Om 8 uur had ik een afspraak bij de tandarts en toen we daar om half 8 aankwamen zat het al vol maar gelukkig was ik wel een van de eersten aan de beurt. Fotos maken en happen en dan was ik klaar en moest om 11 uur weer terug zijn. Bij het Bezirk kwamen we Ernst tegen dus een praatje maken , hij wilde van Theresa weten of ze ook al een instrument speelde en vertelde van zijn dochters en hun instrumenten. We kennen Ernst door het werk wat Jan bij het Bezirk gedaan heeft. Hij is daar een hogere ambtenaar en heeft ons een keer geholpen toen we problemen hadden en AK ook de fout inging en wij niet wisten hoe aan te pakken en waar heen. . Hij heeft de brieven geschreven naar de instanties en zie dan kan het wel. En werden we dus vrijgesproken en had ik dus al die tijd gewoon gelijk ook al wilde de dame van het AK mij dwingen wat zij zei als waar aan te nemen omdat zij daarvoor gestudeerd had. Ik denk dat ze toch niet goed opgelet had.. Die liet mij duidelijk merken wat ze van ons vond (ongeletterd, dom enz.)
Dus wat doe je in die tussentijd ? Terug naar de auto gelopen en een rondje Ramsau kijken. Daar wordt ook overal gebouwd en Theresa bleef roepen oh kijk paarden , nog meer paarden en ga maar door. Dan terug naar beneden en de auto weer geparkeerd en op weg naar het Congress. Dat begon om half 10 en Theresa kon een foto maken in de fotobox en ging buiten bij de brandweer dingen doen. Dan binnen kleuren en om half 11 zou het concert beginnen maar daarvoor een groepje trommelaars die buiten een show gaven. De Aziatische jongen was geniaal goed. We bleven om hem lachen. Dan gingen ze naar binnen en iedereen er achter aan en ik er tussen uit naar de tandarts.Jan heeft de fotos bij het concert gemaakt en helaas niet zo ik graag had gehad. Zo veel en goed hij vroeger fotograveerde nu lukt het zelf met een digitaal boxje niet. Er zitten maar 3 knopjes op 1 is aan en uit 2 is fotomaken 3 is filmen . Dan kan hij op het schermpje zien wat de camera ziet maar dan nog lukt het niet. Maar goed hij heeft het geprobeerd en dat is al meer dan anders. Ik zat keurig om 11 uur in de stoel maar het was niet klaar dus de stoel weer uit en weer wachten. Jan belde dat het concert was afgelopen en gelijk erachter aan jannick dus ik zachtjes ik zit nog steeds bij de tandarts. Maar toen Jan met Theresa aankwamen was ik klaar.Theresa zei ik heb honger , geen wonder als je om 6.15 ontbeten hebt en het is 12 uur. Dus bij de Stefflback broodjes gehaald en onderweg naar de auto opgegeten. Ik kon dus probleemloos een Kornspitz met beleg eten en ook afbijten en dat ook nog eens zonder pijn. Dan terug naar huis en toen belde Ingrid al . Zij moeten zodadelijk weer naar Schladming en ook naar de tandarts.
Wij zitten nu aan de koffie met nog een zoet broodje.
Het was vanmorgen gelijk al zonnig maar nog niet zo warm maar de bewolking wordt steeds minder en de zon blijft schijnen dus ook steeds warmer.
Dan een poos met Jannick gebabbeld die in een Bagger zat en ik geloof langeweile had. Daarna belde Roan omdat ik bepaalde dingen had aangegeven in de enquette dat was een leuk gesprek.
Zo is de dag alweer bijna om en wat hebben we gedaan? Het voelt als niet zo veel maar het was wel allemaal nuttig. Het is nu bijna 6 uur en nog geen van de familie thuis gekomen. Ik heb de slaapspullen van Theresa maar allemaal terug gebracht. Dat vinden ze dan wel bij thuiskomst.
https://youtu.be/Swjx2qvMraA
https://youtu.be/-x4EFKcV3i0

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.