Week 2 in het nieuwe jaar

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om kwart over 5 wakker met buikpijn, dus naar de toilet en nog een keer en nog een keer dus weer diarree. Toch steeds terug in bed om warm te worden want nu was het al min 15 bij ons. Ergens na 8 opgestaan en ik begon al op te knappen leeg is leeg en dat is het ook over. Douchen en gelijk de badkamer gepoetst. Dan gewoon ontbeten en een koffie. De vaatwasser leeg gemaakt. Het was al super zonnig maar de temperatuur liep maar langzaam op. In de zon was het om 10 uur nog steeds min 10. was begonnen met de administratie (geloof het of niet maar nog steeds bezig met mijn pensioen aanvragen) Iedereen kan het over internet maar ik kan niets in zien. Nu ook maar de vraag gesteld waarom niet. Ik ben dus al maanden bezig waarmee anderen in 5 minuten klaar zijn. Dan de telefoonrekening betalen die komt altijd als enige rekening ergens begin van de maand en dat is lastig want ik moet zelf kijken wat ik moet betalen. Je krijgt amper de tijd om te betalen dus die moet ik niet vergeten maar het is wel eens lastig. Dan kwam Ingrid koffie drinken en dan morgen maar weer eens kijken wat ik dan nog moet doen.
Daarna ging Jan stofzuigen en ik had hem dan gevraagd doe even de laden , ik heb ze al leeggemaakt. Ik heb er een waar aardappelen en kattenvoer en zo in liggen en een hele grote waar de afvalbakken instaan. Dan murmelt hij al en hij wilde al gaan opruimen maar de trap zag er niet uit dus ook gevraagd of hij de trap wilde doen en dan even met alleen de slang want met de borstel kom je niet in de hoekjes en juist daar lag veel. Nou dat vond hij niet leuk. Maar als ik de stofzuiger pak en het zelf doe is hij pas echt boos. Ondertussen had ik het eten gemaakt een grote pan maccaronie. Dan kwam Ingrid Sabrina afgeven die ze had opgehaald van de Kiga en even later kwam Theresa ook. Ingrid ging naar haar werk. Dan met de kinderen aan tafel en eten. De zon verdween om 1 achter de berg en dan geen zon meer voor ons. Ik ben al begonnen met de kasten doorgaan in de keuken en op te ruimen. Zodat als we aan de keukenpoets beginnen we sneller erdoor gaan dan als je ook nog kastje voor kastje moet opruimen. Met de Corona voorraad valt het niet mee overzicht te houden. Maar het wordt al minder. Vanmiddag zijn de kinderen dus hier en dan doe ik niet veel meer.

Jan was gisteravond gebeld door Dennis vindt hij altijd leuk. Ik was al in bed gestapt en ging Netflix kijken. Ik ben begonnen aan Deadzone 2. Staffel. En niet al te laat gaan slapen.

Om 2 uur ging de deurbel en was Gaby er voor Sabrina. Sabrina moest heel hard huilen want ze wilde niet naar Gaby. Ze wilde bij ons Caillou kijken dat had ze namelijk bij de videoos uitgezocht. Sinds deze week heeft ze in de gaten dat je die cassettes ook kan kijken dus pakt ze steeds een stapel uit de kast om te bekijken. Maar gelukkig was het al snel goed.
Theresa vermaakt zichzelf en Jan zit te slapen in zijn stoel.
Om 5 uur kregen we Sabrina weer terug en ze was hondsmoe. Avondeten en om half 8 haar in bed gedaan. Niet gehoord dat ze er uit was gekomen en toen ik later ging kijken lag ze te slapen in de gang op de grond. Dus haar weer in bed gelegd. Om half 9 Theresa naar bed en wij in bed tv kijken want het was onze Flikken Gent avond. Ingrid kwam vrij laat thuis en heeft haar eten meegenomen. Dat zal ze vast heel erg missen er is altijd eten wanneer ze gewerkt heeft. Misschien denkt ze dan ook na wat het voor Jannick was om thuis te komen en geen warm eten te hebben staan voor hem.





Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.