Het schiet niet op

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 7 uur wakker van de wekker . Jan was al opgestaan. Die heeft eerst Theresa en daarna Sabrina weggebracht. Meli is terug uit de nacht en slaapt .Wij moeten naar het Finanzamt in Liezen. Ik ben klaar maar Jan nog steeds niet. Het is bijna 9 uur maar hij kent geen haast ook al moet je ergens op tijd zijn.
Helaas nog steeds geen partijenverkeer. Ik kon een afspraak maken dus op mijn telefoon de gegevens ingegeven nou daar stond niet bij waarvoor ik moet. Dan noh
g snel naar de Obi om een waterdetector te kopen. Weer naar huis en eten maken.Samen met Jan gegeten . Dan gaat de telefoon dat was Jannick met de vraag is Pa Theresa gaan halen.? Ik kijk op de klok half 2 en ik uh ik weet niet . hem gelijk gebeld meerdere keren maar nam niet op. Theresa heeft vandaag tot half 2 school en dan vanaf 10 over half 2 blokfluitles in de school dus voor half 3 is ze niet uit. Dat is hij schijnbaar weer vergeten en dan zegt hij ook niet ik ga Theresa halen dus staat hij daar bijna een uur. Bellen ging niet want voor het gemak stond zijn tasje met alles erin onder de kapstok dus die is hij ook vergeten.
Moe word ik van die man.
Dan komt hij thuis en ik vraag hem waar was je dan heen? Ik was Theresa halen. Ik zeg hem had je nou door dat je een uur te vroeg bent weggegaan? uh ja ze had blokfluiten- Dus ik zeg hem zeg voortaan als je weggaat dan voorkom je dat je een uur moet wachten. En neem je tas met telefoon mee want je bent onbereikbaar. Maar het is denk ik tegen dove mansoren gericht.
De rest van de dag heeft hij niet veel gedaan, eigenlijk niks.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.