Gewoon weer warm

Oostenrijk, Schladming

Montag 21 November
Theresa kwam vanmorgen en ze kwam met haar schoencadeautje in de slaapkamer. Dus wij oh wat een leuk cadeautje (zo´n Pixelboekje) Zegt ze nee hoor dat is geen cadeautje dus Jan vraagt waarom niet? Nou het is niet ingepakt in een papiertje. Tja
Ze verdween gelijk weer want ze moet op tijd naar de Kindergarten want Ingrid moest weer naar Rottenmann.
Jan heeft weer een plankje in de kinderkast erbij gemaakt zo komt er langzaam aan schot in.
Vanmiddag gegeten en daar na kwamen Ingrid en Theresa weer thuis. Gelijk even gaan vragen hoe het er voor staat. Er staat niets in de weg dat de geboorte kan beginnen alles is er klaar voor maar tja de inwoning wil er niet uit. Nu moet ze donderdag weer. Daarna met Jan even mijn Tupperware die ik besteld had opgehaald bij de Mez daarna naar de Billa om wat boodschappen te doen. Terug naar huis even snel een koffie en met Jan mee naar Schladming, naar de Penny voor boodschappen dan naar de Kik want Theresa´s rugtas is kapot en ze wil zo graag een Anna en Elsa tas dus Ingrid had gevraagd om even voor een ander te kijken. Maar ze hadden ze niet meer. Nu ben ik nog even naar een andere winkel gegaan en daar hoorde ik dat Sinterklaas al een tas voor Theresa gekocht heeft. Dan maar wachten wanneer Sint of Piet het komt brengen.
Daarna naar de Hofer en daar heb ik lekker lopen lanterfanten want ik had geen zin om terug te gaan lopen en daar op Jan gewacht. het was ondertussen aardedonker en koud. De rest van de dag was het mooi weer en zonnig en het werd zelfs een 16 graden. Maar zo snel als het donker is best weer koud. Thuisgekomen kwamen Ingrid en Theresa voorbij want ja Theresa kijkt het Sinterklaasjournaal bij ons en dan gaat ze weer. Theresa zag er weer leuk uit ze was naar de kapper geweest.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Kiekeboe!!! Wie is deze vrolijke vriend?

Annemarieke 2016-11-28 21:14:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.