Aprilmaand

Nederland, Gouda

7 april
Papa Jan is jarig.

18 april
Een goed begin van de dag, een champagne ontbijt in het Luifeltje. Dat was lkker en leuk en Jannick kreeg een chocolade kip.

21 april
Jannick had zijn eerste kinderfeestje. Nichtje Mandy werd 3 jaar

24 april
Kirsten kan heel goed dansen en ok heel mooi. Ze deed mee aan de dansdag en er stond een foto in de Goudse Post en daar stond ze op.

Ik heb ook nog fotos gevonden van het paaseieren verven van Jannick samen met Kirsten. En ook nog een foto van bij het Luifeltje waar Jannick samen met Michael aan het spelen was. Michael woont in Frankrijk en spreekt Frans. Geen probleem voor Jannick, Michael is het kleinkind van Rook en Jannie.

29 April
Samen met Jannick naar Blijdorp in Rotterdam. Dieren blijft Jannick gewoon leuk vinden.

30 April
Koninginnedag
Deze dag vergeten we nooit meer, Jannick wilde als gewoonlijk snel snel even plassen, keek niet wat hij deed en de wc bril viel naar beneden. Zijn passer zat ertussen en het zag er verschrikkelijk uit. Dus naar het ziekenhuis. Gelukkig komt alles goed maar een wel zeer pijnlijk ongelukje.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.