Theresa ook nog ziek.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werden we wakker en Theresa klaagde over buikpijn dat deed ze gisteren ook al maar nadat ze naar de wc was geweest dacht ik dat het over was. Ik vind wel dat ze heel erg snurkt en gewoon benauwd heeft in de nacht, misschien vergrote amandelen .Kinderen en buikpijn je weet nooit of ze echt buikpijn hebben of wat anders. Ik probeer een beetje regelmaat in haar eten te houden en dat ze ook eet want momenteel is dat ook niet zo. Maar gisteren geen klagen gehad en vandaag wat minder maar wel gezonde dingen gegeten.. De stress zal ook niet aan haar voorbij gaan . Heel even in de morgen met Ingrid gesproken maar moesten we afbreken omdat Sabrina naar haar onderzoek moest , een mri die op 5/100 onderzoekt. We hebben Theresa maar ziek gemeld op de Kiga en Jan is later even onze recepten gaan doen bij de huisarts en ook opgehaald bij de apotheek. Hij was ook naar het gras van Andre gaan kijken maar er zijn gasten. Om half 12 een berichtje van Ingrid dat het onderzoek klaar was en alles goed was gegaan. Later hoort ze of er iets gevonden is. Dus we wachten maar weer af. Maar wel een gevoel van opluchting dat het onderzoek voorbij was.
Middageten met zijn drietjes lekkere wraps gevuld met een mengsel van Kidneybonen, sla,gehakt, tomaat, komkommer,ui,en sourcream als sausje. De wraps zijn volkoren . Ik heb meer het gevoel bij Theresa dat ze aandacht nodig heeft dan dat ze ziek is. Ze kan heel hard Omaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa roepen als ze iets denkt nodig te hebben. Het weer is bewolkt niet koud af en toe wat zon en af en toe wat spetters. We hebben afgesproken dat ze morgen weer gaat anders kan ze niet mee op vakantie. Ze had gisteren al haar zwemtas ingepakt, haar lievelings handdoeken, een hele berg badpakken, haar kurk en wat opblaasspeelgoed. Ze wilde nog meer inpakken maar haar gezegd dat we dat vrijdag doen en dat ze haar Shaun nog nodig heeeft als ze gaat slapen. Als Ingrid nog niet thuis is zaterdag met Sabrina kunnen we wel in Leoben voorbij gaan. We moeten toch die richting uit en van de weg af naar Leoben en terug is ook de omweg niet. Uiteraard hopen we dat ze al eerder naar huis kan.
Helaas pindakaas terug bij af wat Sabrina betreft. Niets gevonden en het vetrandje was intact dus dat is het ook niet. Balen balen balen nu gaan ze proberen om Sabrina met opnieuw een ander medicament in te stellen want de intensiviteit van de aanvallen moet lager worden voor ze naar huis kan.
Ondertussen heeft Theresa hoge koorts maar eet en drinkt wel. Jannick heeft na werktijd bij zijn baas verplichte vrachtwagenchauffeur scholing die moet hij doen anders mag hij niet meer rijden dus die is laat thuis. Hem net wel even gebeld en afgesproken dat als ze morgenvroeg niet opgeknapt is we naar de kinderarts gaan. Dan weet ik ook hoe de nacht was. Geen idee of er iets heerst bij de Kiga hing niets.
In de middag werd het toch weer heel zonnig en warm. Maar ja met een ziek kind doe je niet veel.
Net toch nog even in de tuin gewerkt, Jan was bezig met de grond losmaken rond het speelhuis en ik heb de goede grond op het stuk wat al klaar was naast het ingezaaide deel erop gedaan en er door gewoeld dan gezaaid. Samen met Jan de compostton weer in elkaar gekregen die was omdat hij niet vlak stond uit elkaar gevallen. Dus ik heb er eerst een deel aan de zijkant uitgeschept en dan samen met Jan de haken in elkaar gekregen. Dan dat wat er uit geschept was weer erin en nog even losgemaakt. Tevreden dat ik toch nog even buiten kon zweten.


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Beterschap met Theresa.

Liduina 2018-04-24 17:49:23

Hoop dat Theresia snel opknapt.

Annemarieke 2018-05-03 19:41:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.