Ziekkkkkkkkkkkkkkkkk

Oostenrijk, Grรถbming

Sonntag 20.Dezember
Eindelijk de mist opgetrokken en daar was de zon met 17 graden krijg ik geen kerstgevoel. Jannick is in Ramsau bij de Fis Weltcup Nordische Kombination .
Theresa kwam blij laten zien dat haar brief aan het Christkind weg is. Ik vroeg haar wat heb je geschreven?? zegt ze heeft Mama gedaan vraag aan Ingrid en wat stond erin? Het antwoord Spielzeug, Theresa doet niet zo moeilijk.
Dan heb ik op BVN het groot dictee gemaakt, niet slecht met 30 fout en de winnaarsronde maar 5 fout. Ik maak vooral veel fouten in streepjes zetten, daar heb ik geen kaas van gegeten. Er waren worden bij waar ik nog nooit van gehoord had en ik vond het extreem moeilijk.
Dan middageten en nu klaar voor de kerstviering in Sporthotel Dirninger van de SPÖ.

Nou dat werd een fiasco. Ik voelde me al niet erg lekker en zei dus tegen Jan als het slechter wordt bel ik wel. Dan weg gegaan wandelend in de hoop dat ik daar van zou opknappen. Het officiele deel heb ik nog uitgezeten maar toen het eten kwam hield ik het niet meer en ben ik weg gegaan. Jan heeft me opgehaald , thuis aangekomen gelijk uit de balkonkast een emmer gepakt en ik kwam binnen en daar kwam het al niet eens meer tijd om mijn jas uit tet trekken. Gewoon ongelooflijk ziek misselijk en diarree. Klappertandend van de kou zat ik onder mijn dekbed op de bank met de emmer op schoot. Naar bed gegaan onder 2 dekbedden emmer naast het bed en proberen wat te slapen

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Beterschap

Liduina 2015-12-21 13:56:44

beterschap

marjanne 2015-12-21 14:14:41

Beterschap ๐ŸŠ๐Ÿ‹๐Ÿ๐ŸŒ๐Ÿ“๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿˆ๐Ÿ’๐Ÿ‡๐Ÿ‘ Hier in Nederland heerst er ook van alles !

Anja 2015-12-21 14:20:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.