Aankomst Sinterklaas

Oostenrijk, Graz

Samstag 12.November
Aankomst van Sint Nicolaas vandaag in Nederland en in Graz. We vertrekken om 11 uur want we wilden dan gelijk in Graz naar de Ikea. Daar aangekomen wilde Theresa naar de speelruimte en dan zegt de dame die daar stond het is vol. Ik vraag haar hoe laat er plaats zou zijn en dat wist ze niet. Theresa brullen we lopen daar weg maar keren toch om en zie dat ze kinderen binnen laat dus gelijk achter de man gaan staan en ja toen mocht Theresa wel naar binnen. Dan Jan en ik de winkel in en dat was over de mensen lopen. Uiteindelijk de dingen gevonden waar ik voor ging en dan in de oneindige rijen voor de kassa´s aansluiten. Ondertussen was het half 3 uur en we stonden nog steeds in de rij. Dan snel Theresa opgehaald en naar het restaurant om wat te eten. Theresa zat heel smakelijk te eten en de balletjes verdwenen achter elkaar. Jan keek op zijn neus want die drinkt altijd cola uit de automaat en er was alleen nog maar Himbeeren, citroen en peren. Ik vind het ook best duur geworden het eten en we kregen bitter weinig patat erbij dus ik denk dat we voortaan maar ergens anders gaan eten.
Dan snel naar de Propeller waar de aankomst op een groot scherm was. Dat was nog een probleem met de auto want de navi stuurde ons overal heen waar we niet in konden of wat dan ook maar uiteindelijk kwamen we daar aan en alles was vol met autos maar Jan heeft het enige plekje in de hele wijk en pal voor de deur. Zo leuk om al die Nederlanders weer te zien en Theresa wilde gelijk haar pietenpak aan en ik haalde de smink te voorschijn en vroeg welke en het werd dus bruin met met zwart. Er kwamen allerlei mensen binnen die zich voorstelde en een geeft Theresa een hand en wie ben jij??? Theresa kijkt hen aan en zegt met een stalen gezicht en met enig gevoel van zie je dat niet? ik ben zwarte piet. Ik dacht dat ik er in bleef. Dat heeft ze dus al die tijd vol gehouden. Haar stralende gezicht toen ze de pepernoten op tafel zag maar een nog grotere lach toen bleek dat er tumtum tussen zat. Dat kent ze nog maar kort en vindt dat helemaal geweldig lekker. Vorig jaar vond ze schuimpjes niet zo maar daar had ze nu ook geen problemen meer mee.
Ze heeft genoten en om 18 uur zijn we gelijk wegggegaan want het is voor ons toch een 2 uur rijden.
Ze sliep al snel en in Liezen wilde wij nog even snel een broodje halen maar ze wilde niet meer en bleef slapen . Thuis gekomen heeft Pap haar overnomen en ze ging gelijk haar bedje in. Een leuke dag voorbij maar Ikea op zaterdag in Graz NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn dat jullie toch naar Graz konden gaan!

Annemarieke 2016-11-14 20:20:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.