Welness

Duitsland, Bodenmais

zaterdag
Van alles en nog wat gedaan en in de middag naar het welnesscentrum. Daarna zijn we in het straatje waar we zitten gaan eten. Dat was erg lekker en goedkoop .
Er zaten veel mensen die allemaal morgen de Skadiloppet doen en ook de Zwitserse mensen die bij ons in het huis zitten. Naast ons zaten een groep vrouwen achter grote potten donker bier dus Jannick vroeg ze van is het zoet bier? Want ook hij kende het niet. Zegt een van de dames en echt niet de allerjongste hier neem een slokje en gaf haar bier aan hem. Dat was lachen en Jannick vond het lekker. Dus wij ook van dat bier besteld. Het was eenvoudig om naar dat restaurant te lopen want dat ging naar beneden maar terug omhoog ging dat niet zo makkelijk na 2 van die biertjes. Jannick is nog gaan waxen en daarna eigenlijk naar bed want we moesten er toch heel vroeg uit.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.